Simona Halep dezvăluie că a fost abandonată: "Soarele a dispărut"

Simona Halep dezvăluie că a fost abandonată: "Soarele a dispărut"

Simona Halep a acordat un interviu presei din străinătate în care a vorbit despre situația delicată prin care a trecut.

Sportiva noastră a mărturisit că multă lume a abandonat-o în momentul în care a fost testată pozitiv la Roxadustat.

"Ei bine, am avut familia alături. Știu că poate sună a clișeu, dar pentru mine a fost același lucru când auzeam oameni că atunci când ai o problemă, oamenii pleacă și ai doar familia și oameni foarte apropiați. Deci, s-a întâmplat la fel. M-am izolat puțin. M-am simțit în siguranță doar cu oamenii mei foarte apropiați, familia și câțiva prieteni, și probabil că m-au ajutat și ei. Tenisul, de-a lungul anilor, m-a ajutat să înțeleg că trebuie să fii puternic, și trebuie să aștepți ziua următoare și să încerci să faci tot ce e mai bun.

ADVERTISING

Așa că am încercat să fac tot posibilul să rămân puternic, trecând prin ceea ce am trecut cu gândire pozitivă. Am spus că am speranțe, chiar dacă am avut multe întârzieri, speranțele s-au năruit, dar nu m-am dat bătută. Știam că nu am făcut nimic rău. Cred că asta m-a ajutat cel mai mult să rămân prezentă și să lupt pentru asta", a spus Simona Halep pentru We Are Tennis.

De asemenea, Simona a povestit ce a simțit în momentul în care a aflat că a fost testată pozitiv.

"Ziua în care soarele a dispărut a fost cea în care am citit e-mailul. Era de fapt lună, pentru că era noapte când m-am dus în pat, 23:00 am citit e-mail-uri, pentru că nu citesc e-mail-uri non-stop, nu sunt genul ăsta de persoană și am fost șocată.

ADVERTISING

I-am trimis un mesaj lui Patrick (Mouratoglou), pentru că el era antrenor în acel moment. Am spus, nu se poate, pentru că așa ceva nu s-a întâmplat. I-am întrebat dacă este adevărat, dacă am citit-o bine, iar ei au răspuns că da. Apoi am fost ca și cum soarele a dispărut. Dar era ca și cum lumina din capul meu era stinsă. Am fost într-un moment în care nu știam ce se întâmplă, nu înțelegeam cum este posibil.

Pentru că am fost mereu atentă, am verificat de sute de ori înainte de tot ce am luat. Doar că am avut încredere în oamenii cu care lucram și am luat suplimentele. Eram în siguranță, într-un fel, pentru că pe sticle nu era nimic interzis. Am întrebat de câteva ori dacă sunt verificate și sunt sigure și am primit răspunsul că da. A fost un șoc și emoțional, ca și cum m-ai lovit cuțitul în piept și nu mai am suflare", a completat Simona.

ADVERTISING

Recent, Simona a declarat că problemele sale medicale sunt mai grave decât păreau inițial și că revenirea se amână.

De asemenea, Simona a precizat că nu știe când va mai putea juca tenis, dar că speră să se întoarcă.

Simona a disputat primul meci după revenire în luna martie, la Miami, unde a fost eliminată în turul 1 de Paula Badosa.

Apoi a fost nevoită să abandoneze în primul tur de la Clarince Trophee din cauza problemelor medicale.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!