Simona Halep a făcut anunțul așteptat de toți fanii: "Nu sunt cele mai bune vești"

Simona Halep a făcut anunțul așteptat de toți fanii: "Nu sunt cele mai bune vești"

Simona Halep a făcut un anunț despre situația în care se află, după ce a disputat doar 2 meciuri de la revenirea în tenis.

Simona spune că problemele sale medicale sunt mai grave decât păreau inițial și că revenirea se amână.

De asemenea, Simona a precizat că nu știe când va mai putea juca tenis, dar că speră să se întoarcă.

Iată mesajul Simonei Halep:

Salutare tuturor,

Am vrut să vin cu o scurtă actualizare a stării de sănătate, deoarece am fost departe de teren în ultima vreme. Nu sunt cele mai bune vești, dar am vrut să le împărtășesc oricum. De câteva luni, mă confrunt cu o accidentare la genunchi. Este o accidentare pe care nu am mai avut-o până acum și a fost greu de gestionat, durerea persistând.

ADVERTISING

A fost o perioadă foarte grea din punct de vedere mental și emoțional pentru mine, iar asta nu m-a ajutat deloc. Am decis să-mi iau timpul necesar pentru a mă recupera în mod corespunzător, mai degrabă decât să mă antrenez și să joc cu durere.

Instinctul meu a fost întotdeauna să încerc să revin cât mai repede posibil, dar nu sunt o mașină, sunt o ființă umană și am nevoie de timp pentru a-mi reveni după tot prin ce am trecut. Vă voi ține la curent și, ca întotdeauna, doresc să vă mulțumesc pentru sprijinul vostru permanent. Sper să fiu din nou pe teren foarte curând.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!