Presa din SUA, despre marea greșeală comisă de Simona Halep la revenirea pe teren: "Ar putea să nu mai joace până în 2025"

Presa din SUA, despre marea greșeală comisă de Simona Halep la revenirea pe teren: "Ar putea să nu mai joace până în 2025"

Presa din Statele Unite ale Americii a scris din nou despre Simona Halep (32 de ani), după ce sportiva noastră a anunțat că are nevoie de mai mult timp pentru a-și reveni după o accidentare la genunchi care îi dă, încă, bătăi de cap.

După ce au scris că șansele Simonei Halep de participare la US Open 2024 sunt minime, jurnaliștii americani au subliniat marea greșeală comisă de sportivă la revenirea pe teren, după ce i-a fost ridicată suspendarea pentru dopaj.

Lob and Smash scrie despre faptul că Simona Halep ar fi trebuit să fie mai răbdătoare, să aștepte mai mult până să revină pe teren după ce TAS i-a redus suspendarea pentru dopaj. Halep a primit wildcard la Miami Open, a acceptat invitația și a pierdut în fața Paulei Badosa.

ADVERTISING

"Problema este că, pentru cineva care nu este un sportiv tânăr, accidentările pot dura mai mult până se vindecă, iar unul dintre lucrurile pe care Simona Halep nu le are de partea sa este timpul. Se poate să nu revină pe teren până în 2025, dar asta nu înseamnă că forma ei, sportivă și fizică, vor fi mai bune atunci când se va întoarce. (…)

Ar fi trebuit să aștepte mai mult până să joace din nou și să revină sută la sută pregătită", scrie sursa citată.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!