Presa din SUA, anunț despre participarea Simonei Halep la US Open

Presa din SUA, anunț despre participarea Simonei Halep la US Open

Presa din Statele Unite ale Americii a făcut un anunț despre participarea Simonei Halep (32 de ani) la turneul de Grand Slam de la US Open, ultimul turneu important al anului 2024.

În contextul în care Simona Halep a anunțat că are, încă, bătăi de cap cu accidentarea la genunchi pe care a suferit-o după revenirea pe teren în urma cazului de dopaj, jurnaliștii americani au tras o concluzie în privința șanselor sportivei noastre de participare la US Open.

Concluzia trasă de americani în privința participării Simonei Halep la US Open 2024

Americanii susțin că, din cauza problemelor la genunchi, participarea Simonei Halep la ediția 2024 a US Open este pusă la îndoială.

ADVERTISING

"Fostul lider mondial Simona Halep a anunțat că are, încă, bătăi de cap cu o accidentare la genunchi. Nu a mai jucat din mai, ultima apariție fiind la Paris, unde a părăsit competiția înca din primul tur după ce a fost forțată să se retragă. (…)

Anunțul Simonei Halep înseamnă că participarea sa la ultimul Grand Slam al anului, US Open, este pusă la îndoială. Ultima sa apariție la US Open a fost în 2022, când a fost eliminată în primul tur de Daria Snigur", scrie site-ul tennisuptodate.com.

Simona Halep a jucat, până acum, doar două meciuri oficiale în 2024: la Miami cu Paula Badosa și la Paris cu McCartney Kessler.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!