Simona Halep a vorbit despre problemele cu care se confruntă Darren Cahill: "Am simțit"

Simona Halep a vorbit despre problemele cu care se confruntă Darren Cahill: "Am simțit"

Simona Halep a vorbit despre problemele lui Darren Cahill, care săptămâna trecută a pus capăt colaborării cu Amanda Anisimova.

Antrenorul australian s-a plâns că nu se poate concentra la tenis din cauza numeroaselor zile pe care le-a petrecut în izolare, iar Simona îl înțelege în totalitate.

"E foarte dificil să călătorești, iar apoi să stai în izolare. S-a aflat într-o situație dificilă pentru că a trebuit să stea atâtea zile în carantină, nici nu știu cum a reușit. Nici nu vreau să-mi imaginez cum e să stai 14 de zile într-o cameră fără o fereastră pe care s-o poți deschide, fără aer proaspăt. A fost foarte greu pentru el și am simțit anul trecut că are probleme din cauza asta", a spus Simona în cadrul unei conferințe de presă.

ADVERTISING

"L-am văzut la începutul acestui an în Australia și i-am spus că are nevoie de odihnă. Nu m-a ascultat. Sunt sigură că e puternic și va reveni, însă are nevoie de ceva timp alături de familie și să se bucure de viață. Am citit mesajul lui și m-a întristat. E o persoană grozavă și sunt sigură că va fi bine în curând", a adăugat tenismena noastră.

Întrebată dacă Darren Cahill i-a spus ceva anul trecut despre situația dificilă în care se află, Simona a dezvăluit că tehnicianul australian nu a pomenit de așa ceva.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

"Nu mi s-a plâns niciodată despre asta, a fost foarte puternic. Poate că anul trecut n-a simțit-o. De fapt, cred că cele 28 de zile de carantină după US Open 2021 au umplut paharul", a conchis Simo.

Simona Halep și Darren Cahill au încheiat colaborarea în luna septembrie a anului trecut, după US Open 2021.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!