Darren Cahill a explicat despărțirea bruscă de Amanda Anisimova

Darren Cahill a explicat despărțirea bruscă de Amanda Anisimova

Darren Cahill a vorbit despre despărțirea neașteptată de Amanda Anisimova, pe care o antrena de la începutul acestui an.

Fostul antrenor al Simonei Halep dezvăluie că se simte epuizat și că n-a trecut niciodată prin așa ceva.

"Vreau vă ofer o scurtă actualizare despre evenimentele de la Indian Wells.

Am ajuns în SUA cu aproximativ 3 zile înainte de a merge la Indian Wells și nu m-am simțit bine. După cea de-a doua zi pe teren cu Amanda, mi-am dat seama rapid că nu aveam cum să rezist și să-i acord atenția și grija necesare pentru a face treaba de antrenor în mod corespunzător.

ADVERTISING

Nu este ușor de explicat, dar de când am ieșit din carantină forțată de 28 de zile, la sfârșitul anului trecut, în Australia, am avut probleme să plec. Asta s-a întâmplat în urma carantinării de 14 zile înainte de AO în 2021 și apoi a 9 luni petreecute în străinătate, din cauza restricțiilor noastre la frontieră și a regulilor de carantină. După ce am petrecut cele 28 de zile analizând și criticând fiecare mișcare de antrenor, meci și punct din 2021, mintea mea era epuizată.

Chiar și anul acesta la Australian Open am tras de mine, ceea ce este neobișnuit pentru mine când vine vorba de tenis, deoarece în mod normal este o bucurie să fac ceea ce fac.

ADVERTISING

După AO am crezut sincer că sunt puțin moale și am crezut că trebuie să mă forțez pentru a-mi reveni. Mă gândeam că voi ajunge la Indian Wells și Miami, două evenimente grozave, și voi fi la nivelul dorit.

Din păcate, nu eram nici măcar aproape acolo.

Am vorbit pe larg cu Amanda despre asta a doua zi și îi mulțumesc că a înțeles că trebuie să am grijă de mine. De asemenea, m-am oferit să rămân și să continui să o ajut pe ea și echipa în aceste săptămâni ca prieten și cineva care are o încredere enormă în ea și viitorul ei în tenis.

ADVERTISING

Important, de asemenea, Hleb Maslau a fost cu noi la Indian Wells și este un motiv important pentru care Amanda a jucat atât de strălucit în Australia, după ce a făcut cea mai mare parte a muncii de antrenor în pre-sezonul de la Miami. Alături de antrenorul ei, Rob Brandsma, este pe mâini excelente.

Sunt conștient că lupta mea e o nimica toată în comparație cu suferința cauzată de Covid - și acum războiul din Ucraina - și gândurile mele continuă să fie la cei afectați.

Mulțumesc pentru sprijinul primit și ne vedem la Wimbledon cu minunata mea echipă ESPN, dacă nu înainte", a scris antrenorul australian pe pagina sa de Instagram.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇