Simona Halep a primit un nou wildcard și va juca la un turneu pe care l-a câștigat de două ori: Reacția sportivei noastre

Simona Halep a primit un nou wildcard și va juca la un turneu pe care l-a câștigat de două ori: Reacția sportivei noastre

Simona Halep (32 de ani) a primit un nou wildcard, după cel oferit de organizatorii de la Miami Open.

Organizatorii turneului de la Madrid i-au oferit Simonei Halep un wildcard pentru a participa la ediția din acest an, pe care sportiva noastră l-a acceptat.

Alături de Simona Halep, Caroline Wozniacki, Martin Landaluce și Kei Nishikori au primit, de asemenea, wildcarduri de participare la turneul de la Madrid.

Turneul de la Madrid are loc în perioada 23 aprilie - 5 mai.

Turneul de la Madrid este al doilea la care Simona Halep va participa cu wildcard după suspendarea pentru dopaj, după ce a fost eliminată de Paula Badosa din primul tur de la Miami Open.

ADVERTISING

Simona a reușit rezultate bune de-a lungul timpului la Madrid, devenind campioană la edițiile din 2015 și 2016. În 2014 și 2019, Simona s-a calificat până în finală, unde a pierdut ultimul act.

"Mulțumesc mult pentru oportunitate. Madrid a fost întotdeauna un turneu special pentru mine, cu amintiri frumoase și sunt recunoscătoare că pot să-mi fac mai multe. Ne vedem în curând!", a fost mesajul transmis de Simona Halep pe Twitter.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!