Simona Halep a aflat rezultatul testului COVID-19 pe care l-a făcut la sosirea în Australia. Vești bune pentru dubla campioană de Mare Șlem

Simona Halep a aflat rezultatul testului COVID-19 pe care l-a făcut la sosirea în Australia. Vești bune pentru dubla campioană de Mare Șlem

Organizatorii primului turneu de Mare Șlem al anului 2021, Australian Open, au anunțat faptul că nu există niciun tenismen infectat cu noul coronavirus din cadrul celor carantinați în prezent în orașul Adelaide, grup în care o regăsim și pe Simona Halep.

Simona Halep și-a aflat rezultatul testului COVID-19 pe care l-a făcut la sosirea în Australia, iar din fericire acesta este unul negativ. Dubla campioană de Mare Șlem va sta carantinată timp de 14 zile în Adelaide, urmând ca turneul propriu-zis să înceapă după 8 februarie, la Melbourne, e vorba de Australian Open.

Sportiva de 29 de ani a ajuns joi în Adelaide și a intrat în carantină instituționalizată, înainte de a participa la turneul WTA 500 de pregătire pentru AO, e vorba de Melbourne Summer Series. Ea va juca însă și un turneu demonstrativ alături de jucători de top ai planetei, printre care Rafa Nadal, Serena Williams sau Novak Djokovici.

Simona Halep v Angelique Kerber - Australian Open 2018 Semifinal | AO Classics

Halep se poate antrena maxim 5 ore pe zi în această perioadă. Deja au fost descoperite patru cazuri de coronavirus în rândul jucătorilor, antrenorilor sau staff-urilor tenismenilor prezenți la Antipozi, ultimul de pe această listă fiind antrenorul Biancăi Andreescu, Sylvain Bruneau.

ADVERTISING

Antrenorul Biancăi Andreescu a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus

În grupul restrâns cantonat la Adelaide se află, pe lângă Simona Halep, și nume precum Novak Djokovici, Rafael Nadal, Serena Williams, Naomi Osaka, Venus Williams şi Dominic Thiem.

Cinci tenismene din România sunt pe tabloul principal în proba de simplu: Simona Halep, Patricia Țig, Sorana Cîrstea, Irina Begu și Ana Bogdan.

8-21 februarie este perioada în care se va desfășura Australian Open 2021.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Sorana Cîrstea regretă că a venit la Australian Open: „Dacă mi-ar fi spus asta, aș fi rămas acasă”

Scandal uriaș la Australian Open: Mai mulți tenismeni, amenințați cu excluderea!

Australian Open 2021 | Tenismenii, nemulțumiți de mâncarea primită în carantină: Serios?!

STS anunţă că peste 200.000 de persoane din etapa a doua s-au programat pentru vaccinare antiCOVID

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!