Sepsi OSK a anunțat două transferuri de play-off - oficial

Sepsi OSK a anunțat două transferuri de play-off - oficial

Cei de la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe se întăresc foarte bine în această vară, având în vedere că au terminat pe 4 ultimul sezon de Liga 1 și vor evolua în premieră în istoria clubului covăsnean în cupele europene.

Gruparea în alb și roșu a anunțat marți oficial două transferuri, ambii jucători venind de la grupări rivale de play-off, FC Botoșani și Academica Clinceni.

În primul rând, Sepsi Sfântu Gheorghe a anunţat, marţi, că a obţinut serviciile mijlocaşului Stefan Ashkovski, ultima dată la Botoșani. El a mai fost dorit în acest mercato și de Rapid, iar în cariera a mai bifat formații precum Fortuna Sittard (Olanda), Gornik Leczna (Polonia), Kayseri Erciyesspor (Turcia) sau Partizan Belgrad (Serbia).

REZUMAT | Sepsi - Viitorul 1-0. Sepsi va juca în turul 2 din Conference League

Apoi, Sepsi l-a mai legitimat și pe atacantul bulgar Chunchukov, care, în sezonul recent încheiat, a evoluat pentru Academica Clinceni. El a venit în Liga 1 ca împrumut de la Slavia Sofia și a marcat de 5 ori în 29 de partide.

ADVERTISING

Miercuri, trupa din Covasna va afla exact cu cine va evolua în turul II din Conference League, urmând să fie, evident, în urna necapilor de serie.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Decizie importantă luată de către organizatorii de la Wimbledon

Marko Arnautovici riscă să fie suspendat de la EURO 2020, după manifestările considerate rasiste de pe Arena Națională

Parlamentul a votat revocarea Avocatului Poporului. Renate Weber acuză că e încălcată Constituția, PSD anunță că sesizează CCR

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!