Superliga: Sepsi învinge categoric FCU Craiova 1948, scor 4-0, și se califică în play-off

Superliga: Sepsi învinge categoric FCU Craiova 1948, scor 4-0, și se califică în play-off

Sepsi a învins cu 4-0 pe FCU Craiova 1948, pe teren propriu, și s-a calificat în play-off-ul Superligii. Meciul a fost o rejucare a unei partide abandonate după o decizie controversată a arbitrului Andrei Chivulete, care n-a mai reluat partida după scandări xenofobe.

Sepsi – FCU Craiova 1948 4-0 (Păun 7, Gurău 16-ag, Aganovic 44, Șafranko 48)

Min. 90+3 - Final. Sepsi o învinge categoric pe FCU Craiova 1948 și se califică în play-off-ul Superligii, cu 42 de puncte, în dauna oltenilor (40, pe locul șapte).

ADVERTISING

Min. 85 - GOL ANULAT CRAIOVA! Sekou Sidibe înscrie cu un șut pe lângă Niczuly, însă reușita sa e anulată pentru un ofsaid în prealabil, la Bauza, cel care i-a așezat perfect mingea.

Min. 48 - GOOOOOOOLLLLLLL Sepsi! Șafranko înscrie și el din apropiere și e greu de crezut că oltenii mai pot reveni.

Min. 46 - A început repriza a doua.

Min. 45+4 - Pauză.

Min. 44 - GOOOOOOOOLLLLLLLLL Sepsi! Incredibil! Șutul de la distanță al lui Aganovic e deviat și intră în poarta lui Gurău, care nu poate face nimic.

Min. 16 - GOOOOOOOLLLLLLLLLL Sepsi! Autogol! Ionuț Gurău respinge în proprie poartă la un șut al lui Bălașa, după o minge respinsă pe spate de Andre Duarte. Greșeală uluitoare a lui Gurău, care și-a respins în proprie poartă șutul care se ducea pe lângă.

ADVERTISING

Min. 12 - Ocazie Sepsi! Aganovic șutează foarte puternic de la 16 metri, după ce a intrat în centru din stânga, însă Gurău reușește să respingă.

Min. 11 - Ocazie Sepsi! Ștefănescu trage moale de la 17 metri, fără emoții pentru Gurău.

Min. 7 - GOOOOOOOLLLLLLLL Sepsi! Nicolae Păun deschide scorul cu prima ocazie de gol a meciului! Mijlocașul a fost atent pe respingerea portarului Gurău, după un șut blocat, și a băgat mingea în poartă din apropiere.

Min 1. - A început meciul.

Partida care inițial primise verdictul 3-0 la masa verde pentru Sepsi a ajuns în postura de a se rejuca din minutul 1 după ce o decizie a Comisiei de Recurs a FRF. Meciul a fost programat pentru 16 martie, de la ora 21:00, și are ca miză ultimul loc de play-off din acest sezon de Superligă.

ADVERTISING

FCU Craiova 1948 se află într-un reviriment de formă și a ajuns în lupta pentru locul de play-off după revenirea lui Nicolo Napoli la echipă, după ce la începutul sezonului avea emoții cu menținerea în Superligă. De partea cealaltă, Sepsi e câștigătoarea Cupei și a Supercupei României, iar formația lui Cristiano Bergodi are șansa să ajungă din nou în play-off.

Sepsi are nevoie neapărată de victorie pentru a-și asigura locul de play-off, în timp ce oltenii au și varianta egalului. FCU Craiova se află pe locul șase în clasament, cu 40 de puncte, în timp covăsnenii sunt la doar o lungime distanță de ultimul loc care asigură salvarea de la retrogradare și intrarea în lupta pentru campionat și cupele europene.

Echipele de start:

Sepsi: Niczuly - Dimitrov, Bălașa, Ciobotariu, A. Dumitrescu - Păun, J. Rodriguez - Ștefănescu, Șafrankok, Aganovic
FCU Craiova 1948: Gurău - Negru, Duarte, Henriques, Huyghebaert - Achim, Albu - Ganea, Bauza, Bahassa - Chițu


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇