FCSB i-a stabilit soarta lui Pintilii: Decizia fără precedent anunțată de conducere

FCSB i-a stabilit soarta lui Pintilii: Decizia fără precedent anunțată de conducere

FCSB a luat decizia de a plăti amenzi pentru ca Mihai Pintilii să stea pe banca tehnică și se comporte ca un antrenor principal, deși nu are licență și nici carnet de antrenor.

Prin vocea lui Mihai Stoica, FCSB a anunțat că are de gând să plătească amenzi, la fel cum fac francezii de la Remis în cazul lui William Still – antrenor care stă pe bancă și conduce echipa deși nu posedă licență PRO -, pentru ca Mihai Pintilii să poată conduce FCSB în adevăratul sens al cuvântului și în timpul partidelor.

ADVERTISING

Mihai Stoica a anunțat decizia luată de FCSB, deși până acum câteva zile "roș-albaștri" căutau antrenor-paravan pentru fostul căpitan care acum ocupă poziția de antrenor.

"Avem antrenor. De când a venit Pintilii și antrenează echipa asta, cu stafful pe care-l conduce, echipa joacă cel mai bun fotbal pe care l-a jucat în ultimii ani. Noi suntem antrenați de Pintilii și echipa joacă! O să aibă dreptul (n.r. - să stea pe bancă), o să plătim exact cum plătesc cei de la Reims pentru William Still la fiecare meci amendă pentru că nu au antrenor cu licență", a spus Mihai Stoica, într-o discuție cu liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustață.

ADVERTISING

Este o decizie fără precedent în România.

Federația Română de Fotbal l-a suspendat 4 etape pe Mihai Pintilii pentru că a stat pe bancă și s-a comportat ca un antrenor principal deși nu poate îndeplini această calitate. "Pinti" se află, la meciul cu U Craiova, la ultima etapă de suspendare din pedeapsa primită.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!