FCSB a apelat la un nume surpriză: Antrenorul dorit a dezvăluit negocierile

FCSB a apelat la un nume surpriză: Antrenorul dorit a dezvăluit negocierile

FCSB a contactat „prin intermediari” un antrenor pe care l-a dorit pe banca tehnică, în locul lui Mihai Pintilii (38 de ani).

Leo Grozavu (55 de ani) a dezvăluit că, prin intermediul unor intermediari, FCSB l-a contactat la dorința lui Gigi Becali pentru a vedea dacă e interesat să lucreze la „roș-albaștri”.

Discuția despre preluarea FCSB s-a oprit, suține Leo Grozavut, când antrenorul a transmis că își dorește să aibă control total asupra destinului echipei.

Grozavu este, în prezent, antrenor la Politehnica Iași în Liga 2 din România. ”Dacă el vrea să lucreze cu mine, trebuie să înțeleagă ca eu sunt cel care păstorește echipa, nu dumnealui. Vă spun în premieră că am fost contactat să lucrez cu Gigi Becali.

ADVERTISING

Nu am stat niciodată față în față cu el. Am stat de vorbă prin intermediari care mă tatonau, care vorbiseră cu el pentru a lua legătura cu mine. Discuția se oprea când îi transmiteam ce este de făcut”, a declarat Grozavu pentru postul de radio HIT.

Armătura Zalău, U Cluj, Minaur, FC Botoșani, FC Vaslui, Luceafărul, Gaz Metan, ACS Poli, Petrolul, Sepsi și Poli Iași sunt echipele din CV-ul de antrenor profesionist al lui Leo Grozavu.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇