Selecționerul Spaniei dă vina pe ghinion după eșecul din ultima secundă cu România de la Euro

Selecționerul Spaniei dă vina pe ghinion după eșecul din ultima secundă cu România de la Euro

Selecționerul naționalei feminine de handbal a Spaniei a lansat un mesaj de adâncă frustrare după eșecul suferit în ultima secundă cu România, vineri seara la debutul grupelor principale de la Campionatul European.

A fost 28-27 pentru fetele lui Pera, victorioase în ultima secundă după șutul bombă trimis de Bianca Bazaliu din propria jumătate de teren, cu o viteză nimicitoare, de peste 110 km/h!

EHF Romania 28-27 Spania | Super goal in ultima secunda

După joc, selecționerul Spaniei, Jose Ignacio Prades, a declarat că eșecul echipei sale este profund nemeritat, le-a remarcat pe Pintea și Neagu pentru jocul lor foarte bun și a spus despre șutul lui Bazaliu că a fost unul norocos: „Este o înfrângere total nemeritată! Fetele au făcut un efort foarte mare. Dar așa e în sport și trebuie să învățăm. Înfrângerile fac parte din procesul de învățare. Fetele mereu au crezut că pot câștiga, dar ne-am duelat cu Pintea, care a fost grozavă, și cu Neagu, care ne-a făcut mult rău prin pasele și aruncările sale. Doar ghinionul de la ultimele aruncări și acel dram de noroc pe care l-a avut România ne-au făcut să nu obținem mai mult. Nu pot să le reproșez nimic fetelor. Din contră. Acum trebuie să le încurajez, pentru că ne așteaptă o finală cu Țările de Jos”, puncta Prades pentru cotidianul AS.

ADVERTISING

Spania mai urmează să joace cu Franța și Olanda, în timp ce România mai are meciuri cu Muntenegru și Germania, marți și miercuri, LIVE pe SpotMedia.ro.

D.A.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇