România se face de râs în handbalul masculin și pierde cu o națiune din lumea a patra a acestui sport, Kosovo

România se face de râs în handbalul masculin și pierde cu o națiune din lumea a patra a acestui sport, Kosovo

Selecționata României la handbal masculin a fost învinsă într-un mod rușinos pe teren propriu de către micuța și modesta Kosovo, într-un meci din calificările pentru Campionatul European din 2022.

A fost un meci pierdut de ai noștri scorul de 25-30, iar handbalul masculin se află într-o stare dezastruoasă, o putem spune fără dubii.

Și asta după ce în urmă cu doar 4 zile, cele două țări remizaseră la Pristina, în aceeași grupă de calificare, scor 23-23.

La pauză, în Sala Polivalentă din București, kosovarii au condus astăzi cu scorul de 16-12.

ADVERTISING

Iată caseta de joc a băieților antrenați de fostul international Rareș Fortuneanu: Popescu, Stănescu; Grigoraș 7, Fenici 2, Fotache 2, Dumitriu 5, Buzle 1, Negru 3, Boțea, Ghiță, Racoțea, Sadoveac, Bujor 4, Dedu 1, Csog, Thalmaier.

În grupa noastră de calificare cu numărul 8, România se află pe locul 3, cu doar 3 puncte bifate după 4 etape. Lideră e Suedia cu 6 puncte, iar Kosovo și România au 3, în timp ce Muntenegru e ultima cu două lungimi. Suedia și Muntenegru mai au un meci mai puțin disputat.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Primele două se califică direct la Europene, de asemenea și cele mai bune patru locuri 3, în funcție de punctaje și clasamentele din cele 8 grupe.

Pentru România urmează un meci acasă cu Suedia la Sibiu în aprilie, iar ultima etapă va fi o deplasare la Podgorica, cu Muntenegru.

România nu a mai fost prezentă la un turneu final de Campionat European din 1996!

Acum un an, România învingea Kosovo la 11 goluri, 21-32. Kosovo a intrat în sfera handbalului european, în preliminariile pentru orice turneu final, abia din 2016. Kosovo se poate lăuda cu doar cinci victorii în toată scurta sa istorie. Cu Cipru, Albania, Irlanda, Israel, iar acum a venit rândul României...

ADVERTISING

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

CSM București își cunoaște adversara din sferturile Ligii Campionilor la handbal feminin

Notele primite de Mihăilă și Man din partea italienilor după meciul perfect reușit în tricoul Parmei

Ministrul Educației spune că școlile din București rămân deschise până la pragul de 6 cazuri de COVID la 1.000 de locuitori

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇