Roger Federer, plecăciune superbă pentru Rafael Nadal: ”Sunt mândru că am împărțit această eră”

Roger Federer, plecăciune superbă pentru Rafael Nadal: ”Sunt mândru că am împărțit această eră”

Marele campion elvețian Roger Federer a avut numai cuvinte de laudă după marele triumf al lui Rafa Nadal la Australian Open, triumf care l-a făcut cel mai prolific tenismen din istoria sportului alb.

Imediat după marele triumf de la Melbourne Park, al doilea din cariera lui Nadal, primul fiind realizat chiar după un joc cu Roger Federer, în 2009, Federer a ținut să îi transmită un mesaj special marelui său rival, dar și bunului său prieten:

”Ce meci! Pentru prietenul și marele meu rival, Rafael Nadal, felicitări din toată inima după ce ai devenit primul jucător care câștigă 21 de Grand Slam-uri. Cu câteva luni în urmă, amândoi glumeam că suntem în cârje. E uimitor! Să nu subestimezi niciodată un mare campion. Etica, munca și spiritul de luptă sunt o inspirație pentru mine și pentru mulți alții din lumea asta. Sunt mândru că am împărțit această eră cu tine și sunt mândru că am avut rolul să te împing să reușești mai multe, la fel cum ai făcut și tu pentru mine în ultimii 18 ani. Sunt sigur că te așteaptă și alte realizări, dar vreau să te bucuri pentru asta acum”, a sunat mesajul transmis de Federer prin intermediul rețelelor de socializare.

ADVERTISING

Și Simona Halep a avut ocazia să îi transmită un mesaj marelui Rafa, așa cum SpotMedia.ro v-a informat deja:

Mesajul Simonei Halep pentru Rafa Nadal după ce ibericul a cucerit al 21-lea titlu de Mare Șlem

Spaniolul e cel mai titrat jucător din istoria tenisului la turneele de Mare Șlem, depășindu-i pe Roger Federer și Novak Djokovic, care au rămas cu câte 20 de trofee.

D.A.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!