Real Madrid e aproape să dea o dublă lovitură. Poate aduce un antrenor de top, dar și un star al lui Juventus Torino, la ”pachet” cu acesta

Real Madrid e aproape să dea o dublă lovitură. Poate aduce un antrenor de top, dar și un star al lui Juventus Torino, la ”pachet” cu acesta

Real Madrid a pierdut titlul în La Liga în dauna marii rivale Atletico de Madrid, iar acum, după ce Zidane și-a anunțat de ceva timp plecarea, se pune problema cine îi va lua locul pe banca tehnică.

Singurii doi candidați fermi în viziunea lui Florentino Perez sunt Raúl González și Massimiliano Allegri. Însă președintele albilor pare a avea o opțiune ferm formulată către italian, mai ales după răspunsul pe care Raul l-a dat ofertei clare făcute de Perez în această săptămână, după cum atestă cotidianul iberic Don Balon.

ADVERTISING

În afară de faptul că Allegri are o mult mai mare experiență, clădită la echipe de top precum AC Milan sau Juventus, Perez ar mai putea avea un motiv important pentru aducerea tehnicianului din Peninsulă.

Și anume, faptul că Allegri ar putea veni la pachet cu marele jucător Leonardo Bonucci, bun prieten cu Allegri, argint european cu Italia în 2012, plus bronz la Cupa Confederațiilor în 2013.

Fundașul central veteran de 34 de ani își încheie contractul actual cu Juve pe 30 iunie, iar în această stagiune Andrea Pirlo nu prea s-a bazat pe el, chiar dacă a bifat 30 de partide în toate competițiile.

Leonardo Bonucci 2021 ● Amazing Defending Skills | HD

Cu această dublă mutare, Real Madrid ar rezolva două probleme cu o singură lovitură: aducerea unui antrenor de top, cu mari succese și în Europa chiar, nu numai în Serie A, dar și un om puternic în apărare, o apărare din care va pleca Sergio Ramos, dar și, cel mai probabil, și Raphael Varane.

ADVERTISING

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Valentin Mihăilă și-a decis viitorul în Italia, după retrogradarea cu Parma în Serie B

Mesajul lui Luis Suarez pentru cei de la Barcelona după ce a cucerit titlul cu Atletico Madrid în Spania

La o bere, în așteptarea furtunii perfecte

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!