Reacție furioasă a lui Șumudică după eșecul cu Galata: A fost ca un meci de baschet

Reacție furioasă a lui Șumudică după eșecul cu Galata: A fost ca un meci de baschet

Gaziantep a fost învinsă clar de către Galatasaray în prima etapă a noului sezon din campionatul turc de fotbal, iar după meci Șumudică a explodat de nervi.

Antrenorul român, fost manager la Rapid sau FC Vaslui, a contestat în termeni duri arbitrajul, chiar dacă s-a ferit poate să spună lucrurilor pe nume, având în vedere că în Turcia antrenorii sunt suspendați foarte ușor pentru declarații acide.

La conferința de presă de după joc, Șumudică puncta: ”Cred că e foarte ușor să câștigi așa, cum a făcut-o Galata, e foarte ușor să joci în condițiile astea. S-a acordat un penalti împotriva noastră la un fault inexistent. Nu știu ce au analizat pe VIDEO. Dintr-odată ne-am văzut conduși cu 1-0. Apoi au fost și câteva greșeli ale elevilor mei, dar e de înțeles, a fost primul meci din sezon.

ADVERTISING

Marius Șumudică a fost umilit de Galatasaray în Turcia

Am doar 16 jucători în lot, sunt jucători care au devenit liberi de contract în vară. Avem nevoie de transferuri, de jucători cu calitate. Trebuie să fim însă atenți, să selectăm cu grijă. Nu avem puterea financiară să aruncăm cu banii, dar va trebui să cheltuim dacă vrem să aducem jucători buni, care să intre direct titulari”, a fost reacția dură a lui Șumi, după meci.

Galata a câștigat cu 3-1, două goluri fiind marcate de marele atacant columbian Falcao.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

”Astăzi a fost ca un meci de baschet, pur și simplu nu pot spune nimic despre maniera de arbitraj. Când ne atingeam adversarii, fluiera imediat”, mai puncta fostul jucător din Giulești.

D.A.

Citește și alte știri despre Marius Șumudică pe SpotMedia.ro:

Marius Șumudică l-a pus în capul listei de transferuri pe Denis Alibec în Turcia

Radiografia făcută de Marius Șumudică după un sezon de excepție în Turcia

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇