Reacția Soranei Cîrstea după ce a fost învinsă în finala turneului WTA de la Strasbourg

Reacția Soranei Cîrstea după ce a fost învinsă în finala turneului WTA de la Strasbourg

Sorana Cîrstea a pierdut a doua sa finală WTA disputată în acest an, cea de la Strasbourg, după un meci controlat în mod categoric de tenismena cehă Barbora Krejcikova.

A fost 6-3, 6-3, pentru sportiva de 25 de ani de pe locul 38 WTA, care s-a impus așadar în minimum de seturi în orașul francez din Alsacia.

Sportiva noastră născută la Târgoviște nu s-a regăsit în acest ultim act, dar pleacă încrezătoare către Roland Garros, acolo unde în primul tur o va întâlni pe Johanna Konta, Marea Britanie.

Sorana Cîrstea, învinsă în finala turneului de la Strasbourg

ADVERTISING

”A fost o săptămână bună, azi adversara mea a fost prea bună și a meritat trofeul. Sunt fericită cu evoluția mea. Am avut o săptămână minunată la Strasbourg, le mulțumesc tuturor! M-au făcut să mă simt ca acasă”, a punctat la ceremonia de premiere Sorana, care a spus și câteva cuvinte în franceză, amintind de Roland Garros și de orașul Paris.

Sorana e la acest Roland Garros cea mai bine clasată reprezentantă a României, având în vedere absența Simonei Halep, ea urmând să urce de luni până pe locul 53 WTA.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

La finele Roland Garros, cele mai bune 56 de jucătoare ale lumii vor obține biletele de calificare la JO 2021 de la Tokyo.

A fost a cincea finală WTA pentru româncă în carieră, ea având două trofee până acum, Tashkent 2008 și Istanbul 2021.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Cum explică Pep Guardiola eșecul lui Manchester City cu Chelsea din finala UEFA Champions League

Reacția de mare campion a lui Thomas Tuchel, antrenorul german care a cucerit cu Chelsea Champions League: ”Nici nu știu cum să mă simt”

ADVERTISING

Opt partide, inclusiv PLUS, au fost date în judecată pentru că refuză să spună ce fac cu banii de la buget. Peste 100 de milioane de euro intră anual în conturile partidelor

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!