Reacția de mare campion a lui Thomas Tuchel, antrenorul german care a cucerit cu Chelsea Champions League: ”Nici nu știu cum să mă simt”

Reacția de mare campion a lui Thomas Tuchel, antrenorul german care a cucerit cu Chelsea Champions League: ”Nici nu știu cum să mă simt”

Thomas Tuchel, aflat la a doua sa finală consecutivă de UEFA Champions League pe o bancă tehnică, după cea de anul trecut pierdută cu PSG, a vorbit după marele succes al lui Chelsea cu Man.City, scor 1-0.

Germanul și-a găsit cu greu cuvintele la final de joc, după ce l-a învins din nou pe Pep Guardiola, așa cum s-a întâmplat recent și în Premier League. El a devenit al treilea antrenor german consecutiv care bifează trofeul UCL, după Klopp și Flick, pe băncile lui Liverpool și Bayern.

”Să împărtășesc aceste momente cu toată lumea e incredibil. Am reușit. Wow! Nu știu cum să mă simt, nu pot descrie în cuvinte. Sunt recunoscător că am ajuns la a doua finală de Champions League. Am simțit că suntem aproape de trofeu.

ADVERTISING

Chelsea a învins-o pe Manchester City și a câștigat Liga Campionilor

Ei au început foarte bine, încrezători, dar noi am fost puternici în duelurile unu contra unu, am revenit, am avut două-trei ocazii înainte de pauză. Știam ce urmează, am stat în ghetele noastre și sunt bucuros că am reușit. Jucătorii au fost determinați să câștige acest trofeu. Am vrut să le punem probleme. Am încurajat pe toată lumea să intre, să aibă curaj și să lovim pe contraatac. A fost un joc dur, de bătaie, un joc fizic, dar jucătorii s-au ajutat reciproc”, au fost vorbele lui Tuchel după joc pentru presa engleză, conform cotidianului Daily Mail.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Chelsea va evolua în Supercupa Europei la Belfast pe 11 august contra celor de la Villarreal.

FULL trophy presentation as Chelsea clinch second UCL title | UCL 20/21 Moments

Este al doilea trofeu de Champions League din istorie după succesul din 2012 cu Bayern Munchen.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Programul primei zile de la Roland Garros: Două tenismene române vor juca duminică la Paris

Novak Djokovic a câștigat un nou turneu

De la 1 iunie, o nouă criză a gunoaielor ar putea izbucni în Sectorul 1. Până acum, din războiul Clotilde Armand - Romprest, firmele s-au ales cu facturi mai mari

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!