Reacția lui Mirel Rădoi după meciul cu Belarus

Reacția lui Mirel Rădoi după meciul cu Belarus

Mirel Rădoi a comentat succesul obținut de naționala României în meciul amical disputat miercuri seara cu Belarus.

Selecționerul a lăudat prestația „tricolorilor” din prima repriză, dar spune că nu va trece cu vederea modul în care s-au primit cele trei goluri din repriza a doua.

"Cred c-am câștigat o repriză si am pierdut-o pe cealaltă. Aveam nevoie de această victorie pentru moralul jucătorilor, în vederea următoarelor jocuri. Din păcate n-a putut să ținem ritmul bun din prima repriză și în partea secundă", a spus Rădoi într-o intervenție la ProX.

ADVERTISING

"Cred că pe fondul unei relaxări am primit cele trei goluri, plus acel penalti ratat. E o problemă că am primit trei goluri, mai ales că le-am primit după niște greșeli. Încercăm să luăm lucrurile pozitive din prima repriza, dar nu vom trece cu vederea greșelile din repriza a doua", a ađăugat selecționerul.

Vezi: România învinge Belarus după un meci cu 8 goluri!

5-3 a fost scorul meciului de la Ploiești, după golurile marcate de Mitrea '11, Răzvan Marin '20 - penalti, Nedelcearu '31 și '55 și Pușcaș '44 pentru "tricolori", respectiv Kendysh '63, Bakhar '80 și Klimovich '90+2 pentru oaspeți.

ADVERTISING

Pentru naționala României urmează meciurile cu Norvegia (15 noiembrie) și Irlanda de Nord (18 noiembrie), din Liga Națiunilor.

Iată ce mai poți citi astăzi pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇