Răzvan Marin dă cărțile pe față în conflictul pe care l-a avut cu Mirel Rădoi la echipa națională

Răzvan Marin dă cărțile pe față în conflictul pe care l-a avut cu Mirel Rădoi la echipa națională

Internaționalul român Răzvan Marin, jucător legitimat în prezent la Cagliari în Serie A, a încercat să explice tirada pe care a lansat-o imediat după meciul cu Macedonia de Nord din preliminariile pentru CM 2022, scor 0-0, în care l-a criticat dur pe Mirel Rădoi pentru puținele minute jucate.

Fotbalistul care a crescut la Viitorul lui Hagi a răbufnit după jocul de la Skopje, având în vedere puținele minute jucate în cele 3 meciuri, 15 minute la Reykjavik, 28 cu Macedonia, în timp ce cu Liechtenstein a fost integralist totuși. El a ținut totuși să își prezinte scuze duminică printr-un comunicat postat pe pagina sa de Facebook:

ADVERTISING

„Vreau să-mi prezint scuzele fanilor echipei naționale și lui mister Mirel Rădoi. Pentru mine, echipa națională a României înseamnă un vis devenit realitate și sunt mândru și recunoscător pentru fiecare minut în care am șansa să-mi reprezint țara.

Răzvan Marin, nemulțumit de alegerile lui Rădoi

Simt că pot oferi foarte mult echipei naționale și faptul că nu am avut șansa de a-mi ajuta mai mult colegii din teren, m-a determinat să dau acea declarație nefericită la sfârșitul meciului din Macedonia de Nord. Este o mândrie să îmbrac tricoul echipei naționale și întotdeauna voi pune interesele grupului înaintea interesului propriu. Hai, România”, a sunat mesajul fostului jucător de la Ajax sau Standard Liege.

ADVERTISING

Răzvan Marin a avut cifre sub Nicușor Stanciu sau Alex Cicâldău în acest sezon și aceasta ar putea fi o explicație pentru care Rădoi a ales să îl joace mai puțin.

România este pe locul 3 în grupa de calificare pentru Mundialul din Qatar, la doar un punct sub locul 2 ocupat de Armenia, cu care vom juca acasă în toamnă.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Debut perfect pentru Cosmin Contra în Arabia Saudită (Video)

Mesaj emoționant transmis de Regina Angliei pentru Emma Răducanu, noua campioană de la US Open

ADVERTISING

Bilanț Covid: Avem 2.255 de cazuri noi și 29 de decese. Crește numărul celor internați în stare gravă

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!