Răsturnare de situație în cazul portarului Andrei Vlad de la FCSB: ”Va juca el, va fi titular”

Răsturnare de situație în cazul portarului Andrei Vlad de la FCSB: ”Va juca el, va fi titular”

Deși sâmbătă patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, a anunțat faptul că Andrei Vlad va fi cedat la CSU Craiova, lucrurile duminică au luat o cu totul altă întorsătură.

Becali a vrut să îl dea pe Vlad la olteni și să primească aceeași sumă pe care a plătit-o în 2017, 450.000 de euro. De cealaltă parte, Mihai Rotaru, patronul oltenilor, a vrut să ofere un jucător la schimb, e vorba de portarul italian Mirko Pigliacelli.

Andrei Vlad nu dorește să plece la Universitatea Craiova, iar patronul din Bănie a propus un schimb surpriză de portari - presă

ADVERTISING

Andrei Vlad a refuzat ferm însă această posibilitate de a merge la Craiova, el preferând un transfer numai în străinătate. Dar duminică, Becali a reacționat în alt mod și a anunțat nu numai că Vlad va rămâne la clubul în roșu și albastru, ci că el va fi și titular la FCSB, în ciuda gafei uluitoare făcute cu Șahtior Karagandy, gafă care a costat-o pe echipa sa calificarea.

Andrei Vlad ● Viitorul Stelei & Al Romaniei - Reflexe/Parade Uimitoare 2021

„Am auzit și eu că nu vrea să plece la Craiova. El vrea în străînătate. Era treaba Craiovei să-l convingă să accepte. Vlad mai are contract cu noi, iar eu nu oblig pe nimeni să facă ceva! Va juca el, va fi titular. E portar de națională. O să apare și poate îl vând în străinătate. Ce am spus a fost la supărare”, a punctat Becali pentru cotidianul Gazeta Sporturilor.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Vlad, 22 de ani, a bifat deja 84 de partide la FCSB, fiind responsabil pentru multe gafe și multe eșecuri ale echipei sale. De exemplu, gafa cu Rapid Viena când FCSB a ratat calificarea în grupele Europa League, sau gafa din sezonul trecut cu CFR Cluj când din cauza sa s-a pierdut titlul în Berceni.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Transferul lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray a picat

Decizie bizară luată de Alexandru Cicâldău la Galatasaray

Danezii care investesc în IT-ul românesc și le permit angajaților să devină acționari: România oferă o piață atractivă de talente

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!