Andrei Vlad nu dorește să plece la Universitatea Craiova, iar patronul din Bănie a propus un schimb surpriză de portari - presă

Andrei Vlad nu dorește să plece la Universitatea Craiova, iar patronul din Bănie a propus un schimb surpriză de portari - presă

Apar primele probleme la FCSB după ce patronul Gigi Becali a anunțat faptul că l-a cedat pe portarul Andrei Vlad înapoi la CS Universitatea Craiova.

Dar Andrei Vlad nu dorește să se întoarcă la clubul de unde a plecat la FCSB în 2017, pentru suma de 450.000 de euro. Portarul roș-albastru i-a transmis lui Becali că nu vrea să plece în Bănie și că vrea să fie lăsat să își găsească o altă echipă în străinătate, având în vedere că la FCSB nu va mai juca vreun minut, după cum anunță cotidianul Fanatik.

Interesant este că în aceste condiții, patronul Craiovei, Mihai Rotaru, s-a mișcat repede și i-a propus un schimb de portari lui Gigi Becali. Ideea ar fi ca la FCSB să ajungă italianul Mirko Pigliacelli, cel care nu mai are șanse să fie titularizat la Craiova după aducerea lui David Lazar.

Pigliacelli a fost extrem de nervos în timpul partidei cu Laci, returul din Bănie, pentru că a fost lăsat pe bancă de noul antrenor Laurențiu Reghecampf.

Poate fi al doilea schimb între Craiova și FCSB, după ce s-a perfectat deja afacerea Vînă pentru Burlacu și Mamut.

La FCSB, în partida de duminică din Liga 1 cu UTA din deplasare va apăra Cătălin Straton.

Vlad a apărat la FCSB în 84 de partide.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

FCSB i-a cedat pe Moruțan și Vlad: "Cu cât l-am luat, cu atât l-am dat"

Ianis Hagi a marcat pentru Rangers, dar apoi a ieșit accidentat

De azi, copiii peste 12 ani se pot programa pentru vaccinare antiCovid cu serul Moderna

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!