Rapid București, victorie excepțională în Liga Campionilor

Rapid București, victorie excepțională în Liga Campionilor

Campioana României la handbal feminin, Rapid București a dispus într-un stil de mare echipă în grupele Champions League de Buducnost Podgorica.

Echipa noastră în alb-vișiniu s-a impus cu scorul de 39-29, exact la 10 goluri diferență, tot așa cum a câștigat duminică la prânz și SCM Râmnicu Vâlcea în grupele EHF European League.

O partidă magică făcută de elevele lui Carlos Viver, care au marcat din toate pozițiile, practic cu toate jucătoarele, aceasta fiind de departe cea mai bună prestație ofensivă a giuleștencelor în această ediție.

Campioana României a condus chiar și cu 11 goluri, dar a apărut cumva și o relaxare firească pe final de meci, astfel că scorul a rămas la plus 10, media cam din tot meciul. Este un record de goluri marcat de Rapid în Liga Campionilor, după cele 36 marcate cu Storhamar în deplasare, acum câteva runde.

ADVERTISING

Finalul a fost incendiar, cu galeria Rapidului în mare formă, dar s-a terminat din păcate trist pentru Gabi Perianu, care s-a accidentat grav și a părăsit terenul în lacrimi.

În clasament, Rapid e pe 3, cu 16 puncte, la egalitate cu Gyor și la doar un punct în spatele lui Metz.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇