Trădare la înalt nivel între rivalele CSM București și Rapid

Trădare la înalt nivel între rivalele CSM București și Rapid

O jucătoare importantă de la campioana României Rapid București, la handbal feminin, va face o mutare surpinzatoare și va semna cu rivala CSM București.

Astfel, după numai un sezon petrecut la Rapid, Jennifer Gutierrez va părăsi campioana României și va semna pe două sezoane cu CSM, echipa Cristinei Neagu, sponsorizată de Primăria Capitalei.

După Monika Kobylinska, interul dreapta din naționala Poloniei, și Vilde Ingstad, pivotul naționalei Norvegiei, CSM București anunță încă un transfer, cel al lui Jennifer Gutierrez, de la Rapid. Jucătoarea din Spania este vicecampioană mondială cu țara sa în 2019. Ea a venit în România vara trecută de la Borussia Dortmund, din Germania.

ADVERTISING

Gutierrez a marcat de 17 ori în Liga Campionilor, și de 14 ori în campionat, fiind pe același post de extremă stângă ca și unguroaica Dorina Korsos.

🎤 Jennifer Gutiérrez 🇱🇻

"Sunt foarte fericită că voi avea oportunitatea de a mă alătura acestui mare club! Este o echipă pe care o urmăresc atentă, deja de câțiva ani, care are în componență multe jucătoare pe care le admir! Abia aștept să facem lucuri mare îmrepună și să cucerim toate titlurile posibile! Hai, CSM!", este declarația ibericei făcută pentru site-ul oficial al CSM-ului.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

S-au întâmplat în trecut și transferuri invers, și anume de la CSM București la Rapid, de exemplu Denisa Dedu sau Gabriela Perianu, care au jucat la CSM, dar au ajuns apoi în Giulești.

La finalul anului 2022, CSM București are un avans de 6 puncte față de campioana Rapid în Liga Națională.

D.A.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇