Rapid anunță două plecări: Jayson Papeau și Răzvan Oaidă s-au despărțit de clubul giuleștean

Rapid anunță două plecări: Jayson Papeau și Răzvan Oaidă s-au despărțit de clubul giuleștean

Echipa de fotbal Rapid Bucureşti a anunţat, marţi, pe site-ul oficial, rezilierea contractului cu jucătorul Răzvan Oaidă, de comun acord.

„Colaborarea dintre clubul nostru şi Răzvan Oaidă s-a încheiat de comun acord. A fost o perioadă de mai bine de un an în care Răzvan a fost un exemplu de profesionalism şi îi mulţumim pe această cale pentru pasiunea cu care şi-a făcut datoria faţă de Rapid. Îi urăm mult succes în carieră!”, se arată în comunicatul clubului Rapid.

În vârstă de 26 de ani, Răzvan Oaidă a evoluat în 44 de meciuri pentru Rapid, a marcat un gol, împotriva lui Dinamo (4-0), şi a oferit trei pase de gol.

ADVERTISING

Mijlocaşul a mai evoluat în cariera sa la echipe precum Wolverhampton Wanderers, Brescia, FC Botoşani şi FCSB.

De asemnea, Rapid a oficializat, marți, și transferul lui Jayson Papeau acesta transferându-se la Al Markhiya, grupare din liga a doua din Qatar.

Jayson Papeau a părăsit Rapidul după mai bine de doi ani petrecuţi în Giuleşti.

"Francezul, care ne-a încântat de atâtea ori prin stilul său, s-a transferat în Qatar, în liga secundă, la Al Markhiya. Îi urăm mult succes în noua sa aventură şi îi mulţumim pentru momentele de magie oferite! Bonne chance, Jay!", se menţionează pe site-ul citat.

ADVERTISING

Achiziţionat în vara anului 2022 de la Warta Poznan, Papeau semnase în iulie prelungirea contractului cu Rapid până în 2026.

Mijlocaşul a evoluat pentru gruparea giuleşteană în 66 de meciuri, reuşind să marcheze de 7 ori şi să ofere 8 pase de gol.

Jayson Papeau este al treilea jucător de care se desparte FC Rapid de la instalarea antrenorului Marius Şumudică, după Răzvan Oaidă, al cărui contract a fost reziliat de comun acord, şi Omar El Sawy, împrumutat până la finalul sezonului la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!