Rapid a bătut palma cu CFR Cluj pentru transferul acestei ierni: „Îi urăm bun-venit”

Rapid a bătut palma cu CFR Cluj pentru transferul acestei ierni: „Îi urăm bun-venit”

Rapid București a dat o reală lovitură în acest mercato de iarnă din Superliga, aducând unul dintre cei mai doriți jucători din prima ligă a României

Gruparea condusă de Dan Șucu a anunțat înțelegerea cu jucătorul kosovar Ermal Krasniqi de la CFR Cluj. Fosta campioană a României l-a cedat pe kosovar în schimbul sumei de 1.000.000 de euro, plus 20% dintr-un eventual transfer, după cum anunță cotidianul Fanatik.

Aflată într-o bătălie veritabilă cu cei de la FCSB, Rapid a avut întăietate pentru aducerea lui Krasniqi, cele două părți ajungând marți la un acord definitiv. Jucătorul dorit și de Lazio în trecut a semnat un contract pe doi ani și jumătate cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon. Iar salariul său va ajunge undeva la 20.000 de euro pe lună.

ADVERTISING

Cota de piață a lui Krasniqi este una de 1,2 milioane de euro, iar la CFR Cluj ex-iugoslavul se poate lăuda în acest sezon cu 17 partide bifate și 2 pase de gol.

„Pot să vă confirm. Colegii m-au informat că Ermal Krasniqi este jucătorul Rapidului. Îi urăm bun-venit și sperăm ca împreună să ne batem pentru obiectivele pe care le știm cu toții, locurile 1-3 și de ce nu, chiar și titlul de campioană. Krasniqi este un transfer care se înscrie în strategia Rapidului de a aduce jucători importanți, jucători competitivi, care să facă diferența pentru echipa noastră și pentru minunații noștri suporteri. Nu pot decât să-i spun lui Krasniqi: ‘Bine ai venit în Giulești, Ermal!’”, a declarat Șucu pentru aceeași sursă mai sus citată.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Totodată, Rapid îl mai are ca țintă și pe Tudor Băluță de la Farul, dar și un portar de calitate, având în vedere că Horațiu Moldovan va pleca cel mai sigur de la vară de la clubul giuleștean.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!