Rangers, trupa lui Ianis Hagi, îi poate sufla Craiovei un jucător de naționala Bulgariei - presă

Rangers, trupa lui Ianis Hagi, îi poate sufla Craiovei un jucător de naționala Bulgariei - presă

Antrenorul celor de la Glasgow Rangers, marea legendă a lui Liverpool, Steven Gerrard, este pe cale să facă o mutare importantă pe piața transferurilor și să „sufle” un jucător de care și Universitatea Craiova s-a interesat în trecut.

Scoțienii de la Rangers, acolo unde este legitimat și românul Ianis Hagi, se află în negocieri avansate cu internaționalul bulgar Kristiyan Malinov, un jucător de care în trecut și Craiova s-a interesat și a fost la un pas să îl aducă în Liga 1.

Jucătorul celor de la ȚSKA Sofia mai mult ca sigur că nu va ajunge în Bănie, primind acum o ofertă interesantă din Scoția.

ADVERTISING

"S-a speculat că va merge la Universitatea Craiova, în România, dar nu este adevărat", punctau cei de la The Scottish Sun, cunoscut cotidian din Marea Britanie.

În același ziar a apărut și o declarație a impresarului jucătorului bulgar, Marko Mihalevich: "Așa este, menţinem un contact zilnic cu cei de la Rangers, dar nu putem ignora nici celelalte echipe care îl vor pe Kristyian Malinov, pentru că mai sunt destule. Rangers ne-a transmis că îi place calitatea sa în teren, dar şi spiritul său de luptător. El va alege clubul care îi va oferi cel mai bun proiect pentru a evolua ca fotbalist. Este un jucător ambiţios şi este important pentru el să ajungă la un club ambiţios, cu multe obiective mărețe. ŢSKA Sofia cunoaşte situaţia şi este conştientă de faptul că este nevoie să facă un pas înainte în carieră. I-au stabilit un preţ corect, în opinia mea, şi sunt pregătiţi să îl vândă, nu vor să îl oprească degeaba. Este unul dintre cei mai constanţi şi valoroşi jucători de la ȚSKA".

Declarația agentului lui Malinov, făcută pentru cotidianul Scottish Sun
ADVERTISING

Malinov, 26 de ani, a fost crescut la academia lui Litex Lovech. În vara anului 2016 a semnat cu ȚSKA Sofia, iar de atunci mijlocașul la închidere a bifat 113 partide, șase goluri și 8 asissturi. Are și 13 selecții deja la naționala mare a Bulgariei, având o cotă de piață de 1,6 milioane de euro.

Citește și:

Ianis Hagi, titular în meciul dintre Rangers și Nice: Iată cum a jucat fotbalistul român

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe SpotMedia.ro

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇