Rafa Nadal este pe cale să ia o decizie radicală după eliminarea de la Roland Garros: Nu știu dacă voi participa la Wimbledon

Rafa Nadal este pe cale să ia o decizie radicală după eliminarea de la Roland Garros: Nu știu dacă voi participa la Wimbledon

Rafael Nadal este distrus după eliminarea din semifinalele de la Roland Garros, așa că ia în discuție o decizie radicală, aceea de a nu se mai prezenta la Wimbledon, următorul turneu de Mare Șlem.

Ibericul, 3 ATP, a fost învins vineri seara de liderul mondial Novak Djokovici, în 4 seturi, după peste patru ore de chin, scor 3-6, 6-3, 7-6 (4), 6-2. Aceasta a fost doar a treia înfrângere a lui Nadal în istoria participărilor sale la Roland Garros, în 108 meciuri.

După partidă, într-un interviu pe care l-a acordat jurnaliștilor iberici de la AS, în legătură cu planurile sale de viitor, Nadal nu a fost extrem de sigur pe ipoteza confirmării participării sale la Wimbledon:

ADVERTISING

Rafa Nadal a suferit abia a treia sa înfrângere din carieră la Roland Garros, după un meci de poveste cu marele său rival Novak Djokovici

"Desigur, situația acum e diferită față de cum eram la 25, 26 sau 27 de ani. Am deja 35 de ani, va trebui să analizez foarte bine toate variabilele, să văd cum mă simt și cum mă recuperez după un turneu ca acesta. Apoi voi decide dacă merg sau nu la Wimbledon. Nu vreau să iau acum o decizie pentru că am nevoie de câteva zile de odihnă. Am nevoie de o pauză și să gândesc totul la rece. Merg acasă și vreau să mă bucur de câteva zile de vreme bună în Mallorca", a transmis marele campion spaniol, de 13 ori câștigător aici la French Open.

Rafael Nadal vs Novak Djokovic - Semifinal Highlights | Roland-Garros 2021

De două ori a câștigat în carieră Nadal turneul de la Wimbledon, e vorba de edițiile din 2008 și 2010.

ADVERTISING

13 semifinale consecutive câștigate avea Rafa înainte de acest mare eșec cu Nole, după unul dintre cele mai spectaculoase meciuri din istoria Roland Garros.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Ce spune Rafael Nadal, profund dezamăgit, după ratarea calificării în finala de la Roland Garros

Presa spaniolă anunță că Robert Lewandowski e aproape de un transfer la Real Madrid

Tânăra care a filmat uciderea lui George Floyd a primit un premiu special Pulitzer

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

ADVERTISING

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!