Presa spaniolă anunță că Robert Lewandowski e aproape de un transfer la Real Madrid

Atacantul polonez Robert Lewandowski s-ar putea despărți în sfârșit de Bayern Munchen, acolo unde evoluează de peste 7 ani, iar presa iberică îl dă acum ca și transferat în această vară la Real Madrid.

Golgheterul ultimelor sezoane de Bundesliga ar dori o altă provocare după atâtea performanțe cu gruparea bavareză. Iar formații precum Real Madrid, PSG și Manchester United stau la pândă pentru semnătura lui.

Una dintre marile dorințe ale lui Lewa acum pe final de carieră este să mai prindă un mare transfer la Real Madrid, după cum scriu jurnaliștii de la AS.

ADVERTISING

"Visul lui Lewandowski a fost întotdeauna să joace pentru Real Madrid și vrea neapărat să se întâmple asta înainte de finalul carierei", notează presa iberică, prin cotidianul mai sus citat.

Polonezul are acum 32 de ani și în 2014, înainte de a ajunge la Bayern, fusese contactat de președintele lui Real, Florentino Perez, după ce Lewa marcase patru goluri Realului în acea celebră semifinală de Liga Campionilor.

Robert Lewandowski - All 250 Bundesliga Goals

El este cotat la 60 de milioane de euro și recent a terminat ultimul sezon cu un record uriaș, peste cel al lui Gerd Muller, cu 41 de goluri marcate într-un singur sezon de campionat german.

ADVERTISING

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Cum explică selecționerul Turciei înfrângerea drastică a echipei sale cu Italia: Efectiv ne-au sufocat

Simona Halep și-a nominalizat favorita pentru finala de la Roland Garros

Un pescar susține că a fost înghițit de o balenă. Cum a scăpat cu viață

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!