Ce spune Rafael Nadal, profund dezamăgit, după ratarea calificării în finala de la Roland Garros

Ce spune Rafael Nadal, profund dezamăgit, după ratarea calificării în finala de la Roland Garros

Rafael Nadal a fost învins în semifinalele de la Roland Garros de marele său rival Novak Djokovici, aceasta fiind doar a treia sa înfrângere la Paris în 108 partide disputate.

Campion de 13 ori la French Open, Nadal a fost mai mult decât mâhnit la conferința de presă care a urmat după joc, spunând totuși că este mândru de cum a luptat și că, obiectiv vorbind, nu avea cum să câștige o eternitate aici la Paris.

Rafa Nadal a suferit abia a treia sa înfrângere din carieră la Roland Garros, după un meci de poveste cu marele său rival Novak Djokovici

ADVERTISING

"Jucătorul mai bun a meritat să câștige. El a meritat să câștige. Probabil nu a fost cea mai bună zi a mea, chiar dacă am luptat. Câteodată câștigi, alteori pierzi. Am avut o șansă uriașă. Au existat o mulțume de puncte incredibile. La mine s-a instalat oboseala. Bravo lui, a fost o luptă fabuloasă din partea lui. Eu am încercat tot ce am putut, nu a fost de ajuns. Eu pot juca mai bine decât am făcut-o, asta este realitatea.

Rafael Nadal - Press Conference after Semifinal I Roland-Garros 2021

La urma urmei, nu e un dezastru pentru mine. Sunt trist, am pierdut la cel mai important turneu al anului pentru mine, însă trebuie să accept și să mă gândesc că e doar o altă înfrâgere pe un teren de tenis. Mâine voi fi acasă alături de familia mea. E în regulă. Nu vreau să dramatizez", au fost cuvintele lui Rafa în fata jurnaliștilor strânși la Paris pentru această conferință.

ADVERTISING

Nadal a pierdut după 4 ore și 13 minute cu scorul de 3-6, 6-3, 7-6 (4), 6-2, iar acum scorul la întâlniri directe este de 30-28 pentru sârb.

Acesta va evolua în finala de duminică cu grecul Stefanos Tsitsipas, cu o miză uriașă pe umerii săi, șansa de a bifa al 19-lea titlu de Grand Slam.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Primele cuvinte ale unui antrenor fericit, Roberto Mancini, după meciul perfect făcut de Italia la deschiderea EURO 2020

Bogdan Stancu a stabilit echipa pentru care va juca

ADVERTISING

"Tovarășa Elena Ceaușescu sunt eu și eu sunt tovarășa Elena": Cum și-a împărțit dictatorul puterea cu soția și cum ne afectează și astăzi ce s-a întâmplat atunci - Interviu Video

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!