Radu Drăgușin își pierde răbdarea la Tottenham: E gata să schimbe echipa

Radu Drăgușin își pierde răbdarea la Tottenham: E gata să schimbe echipa

Radu Drăgușin începe să își piardă răbdarea la Tottenham, după ce a fost rezervă pentru al cincilea meci la rând.

Drăgușin nu a mai jucat pentru Tottenham de mai bine de o lună, iar agentul său anunță că jucătorul va lua în calcul plecarea dacă situația nu se va schimba.

Fundașul central a prins doar 6 meciuri de la transferul la Tottenham, însă doar două ca titular.

”Dacă nu va juca, va trebui să ne gândim la soluții, dar, deocamdată, nu cred, pentru că abia a ajuns în luna ianuarie. Totuși, în viață nu se știe niciodată, să sperăm că nu, dar nu se știe. Cred că Drăgușin ar fi mers la Napoli (n.r. dacă nu ar fi venit oferta din partea lui Tottenham), dar în cursă s-a aflat și Bayern Munchen. S-a simțit foarte bine la Genoa și și-a dorit să meargă în afara Italiei. Dacă Bayern și Tottenham nu ar fi fost interesate de el, ar fi ales-o pe Napoli”, a spus Florin Manea, conform Sport.ro.

ADVERTISING

Radu Drăgușin este cotat la 25 de milioane de euro și este cel mai scump fotbalist din istoria României.

El ar putea ajunge din vară la Napoli, potrivit agentului său.

”Conte este unul dintre cei mai buni antrenori din lume, ar fi o onoare pentru Drăgușin să lucreze cu el, dar deocamdată este dificil de spus ce se va întâmpla. Apoi, dacă va veni o ofertă de împrumut din partea lui Napoli, cu Antonio Conte, antrenor, va trebui să o luăm în calcul. Atunci când lucrezi cu cineva de nivelul lui Antonio Conte, înveți foarte multe lucruri. Dacă Postecoglou îi va spune lui Drăgușin la finalul sezonului că va fi în continuare rezervă, nu cred că el va rămâne acolo fără să joace”, a spus clar Florin Manea.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇