Rădoi, chemat la raport: Cum l-a convins pe Burleanu că este omul potrivit pentru naționala României

Rădoi, chemat la raport: Cum l-a convins pe Burleanu că este omul potrivit pentru naționala României

Mirel Rădoi rămâne în funcția de selecționer al României.

Selecționerul l-a convins pe președintele FRF, Răzvan Burleanu, dar și pe membrii Comitetului Executiv că este omul potrivit pentru naționala României.

"Eu i-am spus lui Răzvan Burleanu de ce nu ne-am calificat, i-am explicat unele lucruri şi de asta s-a decis să continuăm. Dar în fotbal se poate întâmpla orice. Tocmai ce am văzut exemplul lui Dan Petrescu. Poate federaţia nu va mai vrea să contiuăm. Din partea federaţiei eu nu am simţit. Din contră, a fost alături de noi", a spus Rădoi la Telekom Sport.

ADVERTISING

"Din luna octombrie, care a fost neagră, conducerea FRF şi-a arătat susţinerea pentru continuarea proiectului. Despre Craiova nu m-au întrebat, pentru că se vorbea despre naţională. Noi oricum pregăteam acest raport, am făcut-o şi la U21, şi acum. Nu am niciun fel de problemă dacă mă cheamă oricine. În baza FRF va rămâne acest raport de acţiune. Nu e ceva care să fie ascuns de CEx", a adăugat selecționerul.

Mirel Rădoi are 8 meciuri pe banca naționalei României, în care a înregistrat trei victorii (una la masa verde), două egaluri și trei înfrângeri.

ADVERTISING

2022 este anul în care expiră contractul lui Mirel Rădoi cu FRF.

Iată ce mai poți citi astăzi pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇