Primul turneu major care o invită pe Simona Halep să joace: Așteaptă răspunsul sportivei noastre

Primul turneu major care o invită pe Simona Halep să joace: Așteaptă răspunsul sportivei noastre

Simona Halep (32 de ani) a primit primul wild-card la un turneu important, după ce TAS i-a redus suspendarea de la 4 ani la 9 luni.

În urma deciziei oficiale de marti, 5 aprilie, Simona Halep a primit deja invitație la un turneu important din circuitul WTA.

Este vorba despre Miami Open, susține Antena 3 CNN. Rămâne de văzut dacă Simona va accepta sau nu wild-cardul primit.

"Această scrisoare certifică faptul că Miami Open 2024, prezentat de Itau, parte a circuitului profesionist de tenis ATP și WTA, care distribuie peste 17 milioane de premii totale, începând cu 17 martie și terminând pe 31 martie, se va desfășura în Miami, Gardens, FL, SUA, și va găzdui competiția de calificare la simplu, care adună 96 de jucători masculin și feminin, începând cu duminică, 17 martie 2024, și competiția principală de simplu și dublu cu 320 de jucători în perioada 19-31 martie 2024. Eu, directorul turneului Miami Open 2024, invit oficial jucătorul menționat mai sus (n.r. Simona Halep) și echipa sa de suport la turneul nostru", se arată în invitația primită de Simona, și semnată de James Blake, directorul turneului Miami Open 2024, conform sursei citate.

ADVERTISING

Turneul de la Miami se va desfășura în perioada 19-31 martie 2024 și are premii totale în valoare de peste 17 milioane de dolari.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!