Simona Halep, înapoi pe teren: Prima competiție majoră la care vrea să participe

Simona Halep, înapoi pe teren: Prima competiție majoră la care vrea să participe

Simona Halep (32 de ani) a stabilit prima competiție majoră la care vrea să participe după ce TAS i-a acordat un verdict favorabil și a redus suspendarea pentru dopaj de la 4 ani la 9 luni.

Revenirea Simonei Halep pe terenul de tenis se apropie, în contextul deciziei favorabile primite din partea TAS în scandalul de dopaj. Fostul lider mondial s-a pregătit în tot timpul cât n-a putut juca meciuri oficiale, iar întoarcerea sa în circuit este doar o chestiune de timp.

Prima competiție majoră la care Simona Halep vrea să participe după ce a aflat că poate reveni pe teren sunt Jocurile Olimpice 2024 de la Paris. Până la JO, sportiva noastră se poate întoarce pe teren la turneul de la Miami, din perioada 19-31 martie.

ADVERTISING

Totuși, dacă va alege să nu ia parte la turneul de la Miami, sezonul de zgură va fi, cu siguranță, momentul în care Simona va reveni pe teren, cu Jocurile Olimpice în minte ca obiectiv clar de participare.

”Din ce știu eu, Halep va reveni pe teren în cel mai scurt timp posibil, când va fi pregătită fizic și emoțional. Ai nevoie de meciuri, de antrenamente, să îți pui la punct un calendar competițional.

Din aprilie începe sezonul de zgura. E suficient timp ca Halep să se pregătească fizic, emoțional. Obiectivul fezabil e reprezentat de sezonul de zgură și de o convocare la echipa de Fed Cup pentru a juca la Jocurile Olimpice. E programat undeva la mijlocul lui aprilie.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

S-a pregătit în această perioadă, nu ai de unde să știi cât de intens trebuie să te antrenezi. A fost și o mică accidentare la umăr, dar e aptă din punct de vedere fizic”, a spus jurnalistul Dragoș Suciu, conform Digi Sport.

Jocurile Olimpice 2024 Paris se desfășoară în perioada 26 iulie - 11 august.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!