Jurnalist american, concluzie dură în privința verdictului TAS favorabil Simonei Halep: "Au 'mușcat'"

Jurnalist american, concluzie dură în privința verdictului TAS favorabil Simonei Halep: "Au 'mușcat'"

Un cunoscut jurnalist american a oferit o reacție dură în privința verdictului TAS, favorabil Simonei Halep (32 de ani), căreia i-a fost redusă suspendarea pentru dopaj de la 4 ani la 9 luni.

Ben Rothenberg a scris pe Twitter imediat după ce TAS a publicat decizia în cazul de dopaj al Simonei Halep, una favorabilă sportivei noastre, care va putea reveni pe teren.

Despre decizia TAS, Rothenberg a scris că arbitri TAS "au mușcat" argumentul contaminării adus de Simona Halep în fața tribunalului elvețian pentru testul pozitiv la roxadustat. Spre deosebire de ITIA, care n-a crezut în pledoaria Simonei.

ADVERTISING

”TAS a redus dramatic suspendarea Simonei Halep după ce a fost depistată pozitiv pentru roxadustat în 2022, de la două suspendări de doi ani la nouă luni, ceea ce înseamnă că ea poate juca.

Spre deosebire de ITIA, CAS a ’mușcat’ argumentul contaminării”, a scris Ben Rothenberg, jurnalist specializat în tenis, pe Twitter.

În urma audierilor din perioada 7-9 februarie 2024, TAS a publicat, marți, verdictul în cazul de dopaj al Simonei Halep: reducerea suspendării de la 4 ani la 9 luni, ceea ce înseamnă că Simona poate reveni pe teren, deoarece au trecut mai bine de 12 luni de când a luat pauză forțată.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Ultimul meci oficial jucat de Simona Halep datează din 29 august 2022, când a fost învinsă de Daria Snigur în primul tur la US Open 2022.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!