Presa internațională, despre verdictul TAS în cazul Simonei Halep

Presa internațională, despre verdictul TAS în cazul Simonei Halep

SpotMedia.ro vă prezintă primele comentarii apărute în presa internațională după ce suspendarea Simonei Halep a fost micșorată de TAS la 9 luni.

Iată ce a scris presa internațională:

Punto de Break: "Cazul Simonei Halep ia o întorsătură de 180 de grade și sportiva se poate întoarce imediat. TAS a redus considerabil suspendarea ei și îi va permite fostei lideri mondiale să revină încă de acum. E un roller coaster incredibil pentru Simona Halep, a cărei viață a luat o turnură neașteptată după ce suspendarea a fost confirmată".

ADVERTISING

Reuters: "Această decizie reprezintă o victorie majoră pentru fostul lider mondial din România, care poate reveni curând pe teren".

Metro.co.uk: "Fosta campioană de la Wimbledon va reveni pe teren după ce TAS i-a micșorat suspendarea de 4 ani. Simona este liberă să revină în tenis. Ea a negat întotdeauna că a greșit și a apelat la TAS pentru a scăpa de suspendare".

Amintim că suspendarea Simonei a fost redusă de la 4 ani la 9 luni, după o decizie definitivă luată de TAS.

Simona Halep va putea să joace tenis încă din acest moment, având în vedere că a ispășit întreaga pedeapsă.

ADVERTISING

Simona a fost suspendată în octombrie 2022, după ce a fost testată pozitiv la Roxadustat după meciul din primul tur de la US Open, cu Daria Snigur.

Ea a primit o suspendare de 4 ani din partea Sport Resolutions, un tribunal independent din cadrul ITF, iar apoi a făcut apel la TAS.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!