Primul transfer confirmat la CFR Cluj după ratarea titlului: "A semnat"

Primul transfer confirmat la CFR Cluj după ratarea titlului: "A semnat"

Primul transfer efectuat de CFR Cluj pentru sezonul viitor din Superligă a fost confirmat.

CFR Cluj a reușit primul transfer important pentru echipă în vederea sezonului viitor din Superligă, unul în care va încerca să cucerească din nou titlul de campioană, după ce Farul a detronat formația din Gruia.

Este vorba despre Philip Otele (24 de ani), al cărui transfer la CFR Cluj a fost confirmat de către Mircea Rednic imediat după salvarea UTA-ei de la retrogradare. CFR Cluj l-a convins pe Otele să spună "da" încă din februarie 2023, scrie sportarad.ro.

ADVERTISING

„Jos pălăria pentru Otele, s-a antrenat și a răspuns pozitiv când am vrut să-l bag. Chiar dacă a semnat cu CFR, a vrut să intre în acest meci. Iar azi, în ultima clipă l-am băgat pe Postolachi și nu pe el titular acolo. în stânga. Îi urez succes, oricând are o poartă deschisă aici. Și atenție că Dan Petrescu nu a plecat încă.”, a spus Mircea Rednic, conform sursei citate.

Philip Otele a jucat 42 de meciuri (2.365 de minute) în tricoul arădenilor de la UTA în toate competițiile sezonului, timp în care a marcat de șase ori și a livrat două pase de gol.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!