CFR Cluj a stabilit prețurile pentru care își vinde marile vedete. Posibil acord cu Rapid pentru doi fotbaliști

CFR Cluj a stabilit prețurile pentru care își vinde marile vedete. Posibil acord cu Rapid pentru doi fotbaliști

După ce CFR Cluj a terminat pe 3 în Superligă, dar a prins in extremis cupele europene, în această vară ar putea părăsi echipa mai mulți jucători importanți.

Ardelenii au stabilit, prin glasul patronului Neluțu Varga prețurile pentru care echipa se poate despărți de mai mulți jucători. Există deja oferte din străinătate pentru ei, iar pentru a balansa situația economică a clubului, Varga e dispus să renunțe la aceștia.

În primul rând, tânărul Claudiu Petrila, 22 de ani, poate fi vândut la echipe din Germania, Spania sau SUA, care deja îl monitorizează, iar suma cerută de ceferiști se învârte în jurul a 4 milioane de euro, după cum scrie Sport.ro.

ADVERTISING

Fundașul Andrei Burcă, titular al naționalei României în ultima perioadă, poate pleca și el, având oferte din Emiratele Arabe, dar și din Europa, pentru o sumă cuprinsă între 1,5 milioane și 2. Există chiar și un interes din partea celor de la FCSB pentru fostul stoper de la Botoșani. În fine, kosovarul Krasniqi este urmărit și curtat intens de Lazio, acolo unde poate juca în Champions League din vară.

Pe lângă cei de mai sus, există un posibil acord între CFR Cluj și Rapid pentru cedarea a doi fotbaliști: Yuri Matias (28 de ani) și Christopher Braun (31 de ani), ambii fundași. Rapid a făcut o ofertă de 600.000 de euro, CFR vrea 750.000, dar se pare că cele două cluburi vor ajunge la o înțelegere până la urmă.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!