Cum arată optimile de finală la Roland Garros. Multe surprize pe tabloul feminin

Cum arată optimile de finală la Roland Garros. Multe surprize pe tabloul feminin

Roland Garros 2023 și-a stabilit deja tabloul optimilor de finală, atât la masculin, cât și la feminin, după o primă săptămână plină de surprize pe zgura de la Paris.

Duminică avem deja programate primele 4 meciuri la feminin, iar meciul de mare interes va fi cu siguranță cel dintre Svitolina și Kasatkina, un duel ruso-ucrainean în plin război și plină invazie a Federației Ruse în țara de la nord de România.

Tot azi avem și partidele Pavlyuchenkova - Mertens (belgianca a dispus de favorita 3, Pegula), Muchova – Avanesyan (prima a trecut vineri de Irina Begu în turul 3) și Stephens – Sabalenka, cu sportiva din SUA finalistă aici la RG în 2018, după o finală de vis câștigată de Simona Halep.

Dar iată mai jos programul complet al optimilior de finală feminine de la Roland Garros:

ADVERTISING

Duminică, 4 iunie:
ora 12:00 Pavlyuchenkova – Mertens
ora 14:00 Muchova – Avanesyan
ora 15:30 Svitolina – Kasatkina
ora 21:15 Stephens – Sabalenka

Luni, 5 iunie (orele urmează a fi stabilite duminică):

Pera – Jabeur
Schmiedlova – Gauff
Sorribes Tormo – Haddad Maia
Swiatek – Tsurenko

În ce privește băieții, acolo îi avem pe favoriții Djokovici, cap de serie 3, calificat în optimi, unde va da piept cu revelația turneului, peruanul Jose Varillas, locul 94, cel care a stat cel mai mult pe teren, 14 ore şi a jucat cele mai multe seturi, 15. Partida Khachanov – Sonego este și ea de maxim interes și se anunță spectaculoasă, iar tot duminică o să îl vedem la start pe liderul mondial Carlos Alcaraz, în compania unui alt italian, Lorenzo Mussetti. Grecul Stefanos Tsitsipas încheie ziua cu partida sa în fața austriacului Ofner.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Celelalte patru partide din optimi vor avea loc luni, după cum urmează: Dimitrov – Zverev, Nishioka – Echeverry, Jarry – Ruud și Rune – Cerundolo.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!