Primul scandal la Roland Garros apare în chiar prima zi a turneului. Azarenka s-a răstit la un arbitru: “Chiar vrei să jucăm pe frigul ăsta?“

Primul scandal la Roland Garros apare în chiar prima zi a turneului. Azarenka s-a răstit la un arbitru: “Chiar vrei să jucăm pe frigul ăsta?“

Roland Garros, ediția din 2020, a și început duminică, dar nu a durat mult până la apariția primului scandal între o jucătoare și un arbitru de scaun.

Vorbim despre Vika Azarenka, finalistă la US Open acum câteva săptămâni, care a avut o reacție nervoasă față de arbitru, după ce a început să plouă la Paris, după doar câteva game-uri disputate, trei mai exact, 2-1 pentru bielorusă, în partida sa din primul tur cu Danka Kovinici din Muntenegru.

Chiar dacă arbitrul a fost de părere că meciul poate continua, Azarenka a început să țipe către central: “Glumești, sper, nu? Vrei să jucăm pe frigul ăsta, chiar vrei? Eu stau în Florida, știu ce e ăla frig. Nu se poate juca pe frigul ăsta. Plouă. Chiar nu vedeți?”, a fost reacția dură a Azarenkăi, care până la urmă a avut câștig de cauză și partida a fost întreruptă.

ADVERTISING

Simona Halep e la un pas de a stabili un nou record al carierei, dacă învinge în primul tur la Roland Garros

Deși plouă ușor și acum la Paris, sunt meciuri care se dispută, printre care Bouzkova - Kanepi, Tomljanovici - Sakkari sau Gasparyan - Mertens.

Rămâneți alături de SpotMedia.ro pentru toate evenimentele notabile care se desfășoară în timp real la Roland Garros, al treilea turneu de Mare Șlem al anului.

Vezi și alte știri interesante legate de turneul de la Roland Garros, numai pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Novak Djokovici a vorbit despre posibilitatea de a fi descalificat de la Roland Garros

Simona Halep împlinește 29 de ani. Cifrele care o fac mare favorită la Roland Garros, turneu unde va debuta chiar duminică

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

UPDATE: Partida s-a reluat până la urmă, după încetarea ploii, iar Azarenka s-a impus cu scorul de 6-1, 6-2.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!