Simona Halep împlinește 29 de ani. Cifrele care o fac mare favorită la Roland Garros, turneu unde va debuta chiar duminică

Simona Halep împlinește 29 de ani. Cifrele care o fac mare favorită la Roland Garros, turneu unde va debuta chiar duminică

Simona Halep împlinește vârsta de 29 de ani chiar duminică, o zi în care va debuta la Roland Garros, în primul tur, într-o ediție specială a lui 2020, ediție de French Open care începe la finele lui septembrie, în loc de sfârșitul lunii mai, așa cum eram obișnuiți, din cauza pandemiei de coronavirus.

Campioana de la Constanța este marea favorită de la Paris, capul de serie numărul 1, iar duminica o va înfrunta pe iberica Sara Sorribes Tormo, 70 WTA, meci LIVE pe SpotMedia.ro, de la ora 14.30, cu aproximație. Cele două nu s-au mai întâlnit vreodată în circuitul WTA.

ADVERTISING

Gest superb făcut de Simona Halep cu ocazia zilei sale de naștere

Clasată pe locul 2 mondial WTA, Halep poate reveni pe locul 1, însă cu o singură condiție doar, să triumfe la Roland Garros, acolo unde a mai făcut acest lucru și acum 2 ani.

Românca e programată pe arena centrală Philippe Chatrier, al doilea meci al zilei, după înfruntarea dintre Jannick Sinner și David Goffin, care începe la ora 12.

ADVERTISING

Simona Halep are un parcurs perfect pe zgură în acest sezon. Are 10 victorii la rând și două trofee câștigate pe această suprafață, la Roma și Praga.

În toată cariera sa, Halep a bifat 9 trofee pe această suprafață roșie, iar acum este în căutarea celui de-al zecelea. Primul a fost în 2013 la Nurnberg, iar fără îndoială cel mai prețios a fost în 2018 la French Open, cu Sloane Stephens în finală.

Simona Halep vs Sloane Stephens - Final Highlights I Roland-Garros 2018

După turneul italian de la Foro Italico, Simona Halep a fost aleasă jucătoarea lunii în tenisul mondial, un alt motiv pentru a o considera tenismena momentului și marea favorită la câștigarea Roland Garros, cel mai probabil ultimul turneu al Simonei din acest an 2020.

ADVERTISING

SpotMedia.ro e sursa numărul 1 de informații despre Simona Halep!

Citește și:

Legendara Chris Evert, declarații impresionante la adresa Simonei Halep înainte de Roland Garros

WTA dezvăluie ce performanță remarcabila poate atinge Simona Halep la Roland Garros

Simona Halep, în primul tur de la Roland Garros: Iată la ce oră se va disputa meciul

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!