Primul jucător scos din echipă la FCSB după startul ratat de Superliga: „Nu mă mai iau după colaboratori!”

Primul jucător scos din echipă la FCSB după startul ratat de Superliga: „Nu mă mai iau după colaboratori!”

FCSB a bifat doar un egal la startul unei noi stagiuni de primă divizie în România, sezonul 2024/2025, acolo unde trebuie să își apere coroana de campioană cucerită anul trecut.

Roș-albaștrii au evoluat slab pe stadionul Ghencea, e drept și pe o căldură sufocantă, scor 1-1 cu cei de la U Cluj, goluri Musi și Dan Nistor, ultimul din penalti.

Patronul Gigi Becali a avut o amplă tiradă împotriva jucătorilor săi și dat numele primului fotbalist care e out după FCSB – U Cluj 1-1. E vorba de Malcom Edjouma, care l-a faultat dur pe Bettaieb, moment care a decis penaltiul primit de ardeleni.

ADVERTISING

„Cum să poți să faci așa ceva, când ai 1-0? Indolența asta. De Edjouma vorbesc. A mai avut vreo două mingi, a tras peste poartă de la 30 de metri. Olaru a avut de unde trage, de la 16 metri, nu de la 30 de metri. Dacă ei, colaboratorii, mi-au spus că a venit al om Edjouma, m-am luat după ei. Mă mai iau după ei? Nu mă mai iau. Eu am văzut ce trebuie să văd. Dacă nu ai mijlocul terenului cu Șut și cu Lixandru, nu mai controlezi jocul, e haos. Ei trebuie să joace”, a spus Gigi Becali, la DigiSport.

Edjouma a revenit în această vară la FCSB după împrumutul său la Bari în Italia, în Serie B. Jucătorul francez a evoluat acolo în 22 de meciuri, în care a înscris două goluri și a oferit colegilor o pasă decisivă.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!