Primul jucător de care se desparte Manchester City după eșecul din finala Ligii Campionilor cu Chelsea

Primul jucător de care se desparte Manchester City după eșecul din finala Ligii Campionilor cu Chelsea

Manchester City a pierdut finala UEFA Champions League contra celor de la Chelsea, scor 0-1, iar acum pare decisă să facă mai multe mutări pe piața transferurilor, una dintre ele fiind despărțirea și de o piesă de bază, titular sâmbătă seara la Porto.

Harry Kane și Jack Grealish sunt cele mai importante ținte ale lui Pep Guardiola în această vară, iar acest lucru ar însemna o investiție de circa 300 de milioane de lire. Consecutiv, ar însemna și ca City să se despartă de anumiți jucători, pentru a respecta regulile fair-play-ului financiar impuse de UEFA.

ADVERTISING

Cum explică Pep Guardiola eșecul lui Manchester City cu Chelsea din finala UEFA Champions League

Deja Kun Aguero și-a încheiat contractul cu Man.City și va pleca la Barcelona, iar al doilea jucător pe picior de plecare este Riyad Mahrez, chiar dacă în ultimul sezon a fost mai mult decât o piesă utilă în puzzle-ul cetățenilor, scrie cotidianul Don Balon.

Arsenal Londra este echipa aflată în pole position să îi obțină semnătura, după ce și în 2018 l-a dorit pe algerianul de 30 de ani, pe atunci campion cu micuța Leicester.

Riyad Mahrez All 33 Goals for Manchester City so far (with commentary)

Londonezii ar trebui să plătească o sumă de 40 de milioane de lire, deloc rău dacă ne gândim că acum trei ani jucătorul african a costat 68.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În tricoul lui City, Mahrez se poate lăuda cu două titluri de campion, o Cupă a Angliei, trei Cupe ale Ligii, Supercupa Angliei în 2018 și acum cu medalia de argint în Champions League.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Reacția de mare campion a lui Thomas Tuchel, antrenorul german care a cucerit cu Chelsea Champions League: ”Nici nu știu cum să mă simt”

Veniți la București, pentru o cură de nepăsare

Dan Petrescu, aproape de revenirea în Liga 1

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

ADVERTISING

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!