Primele declarații ale lui Edi Iordănescu după despărțirea de FCSB

Primele declarații ale lui Edi Iordănescu după despărțirea de FCSB

Antrenorul român Edi Iordănescu, campion sezonul trecut cu CFR Cluj, 43 de ani, a plecat duminică după-amiază de pe banca tehnică a celor de la FCSB, după ce a ajuns la un acord cu patronul Gigi Becali.

Deși echipa mergea foarte bine, fiind pe locul 2 în Liga 1, la opt puncte de CFR Cluj, dar după o serie recentă de șapte victorii la rând, Becali nu a mai rezistat în a se implica la echipă și totul a culminat cu egalul dintre Voluntari și FCSB, scor 0-0, de runda trecută.

După ce cele două părți și-au strâns mâinile, Iordănescu a avut un prim mesaj în fața presei, având o intervenție telefonică pentru Radio Sport Live: „Eu nu am nicio ofertă în momentul acesta. Nu m-a sunat nimeni de la națională și asta pot proba cei de acolo. Eu nu am vrut să plec de la FCSB.

ADVERTISING

Variantele de antrenor pe care le are FCSB după plecarea lui Edi Iordănescu

Am avut două oferte în ultima lună, ambele de afară. Una dintre echipe îmi plătea și clauza de reziliere. Gigi putea să facă bani dacă îmi spunea că nu mă mai vrea. Iar eu am refuzat ambele oferte, încă de la primul telefon. Agenții pot confirma”, a punctat Edi Iordănescu.

Becali l-a făcut praf pe Edi Iordănescu: „Când a semnat și-a asumat că va lucra pentru Gigi!”

Edi Iordănescu a venit la FCSB în august 2021 și avea contract până la finalul sezonului. Are un bilanț de 8 victorii, 2 egaluri și o înfrângere.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!