Primele declarații ale lui Dan Petrescu despre preluarea echipei naționale: „Mâine ne întâlnim”

Primele declarații ale lui Dan Petrescu despre preluarea echipei naționale: „Mâine ne întâlnim”

Dan Petrescu s-a impus pe banca CFR-ului în fața celor de la FC Argeș, scor 1-0, în ceea ce ar putea fi ultimul său meci pe banca celor din Gruia.

El a evitat după această partidă să ofere un răspuns clar în legătură cu preluarea echipei naționale. Super Dan va mai avea luni o rundă de negocieri finală cu patronul ardelenilor, Neluțu Varga.

Pe 20 decembrie, cei de la FRF au promis că vor anunța cine va fi noul selecționer al României, după expirarea contractului lui Mirel Rădoi.

Liga 1: CFR Cluj se impune cu FC Argeș în ceea ce poate fi ultimul meci al lui Dan Petrescu în Gruia

ADVERTISING

„Astăzi n-aș vrea să vorbesc desre acest subiect. Trebuie să mă întâlnesc cu patronul echipei, apoi peste o zi sau două veți afla mai multe. Încă n-am luat o decizie. Mă voi întâlni cu patronul echipei și vom vedea care e situația”, a spus Dan Petrescu după jocul cu argeșenii, la TelekomSport.

FRF trebuie să achite, dacă îl vrea pe Petrescu selecționer, clauza sa de reziliere în valoare de 400.000 de euro.

„Atât timp că există o clauză, noi nu ne putem opune, în cazul în care este achitată. În rest, din punctul meu de vedere, nu s-a schimbat nimic. S-a discutat în cadrul clubului, între acționari, iar Dan Petrescu este dorit în continuare. Dorim să dezvoltăm proiectul început, iar Dan Petrescu nu poate pleca fără clauză”, declara președintele lui CFR Cluj, Cristi Balaj, la ProX.

România tocmai a fost extrasă într-o grupă cu Finlanda, Muntenegru și Bosnia pentru ediția 2022 a Nations League.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!