Motivul pentru care CFR Cluj nu acceptă să renunțe la clauza de reziliere din contractul lui Dan Petrescu

Motivul pentru care CFR Cluj nu acceptă să renunțe la clauza de reziliere din contractul lui Dan Petrescu

Cristi Balaj a explicat de ce CFR Cluj nu are de gând să renunțe la clauza de reziliere din contractul lui Dan Petrescu.

Președintele clujenilor consideră că, în cazul în care gruparea din Gruia l-ar lăsa pe Dan Petrescu să plece gratis la naționala României, ar face un favor Federației Române de Fotbal, care ulterior ar putea crea probleme.

"Atât timp cât există o clauză de reziliere, noi nu putem să ne opunem în momentul în care este achitată. În rest, din punctul meu de vedere, nu s-a schimbat absolut nimic. S-a discutat și în cadrul clubului. Dan Petrescu este dorit în continuare la CFR. Dorim să dezvoltăm proiectul început împreună", a spus Cristi Balaj într-o intervenție la ProX.

ADVERTISING

"Ce s-ar întâmpla în situația în care clubul CFR ar decide să renunțe la acea clauză de reziliere? Imaginați-vă ce discuții ar apărea la prima greșeală de arbitraj în favoarea CFR-ului. Încercați să faceți o regie. Ce subiecte ar apărea în mass-media în momentul în care ar fi greșeli în favoarea CFR-ului. Ce s-ar spune? Că a existat o înțelegere. Până la urmă, noi nu facem decât să protejăm clubul pentru eventualele speculații, protejăm Federația, iar situația ar fi dezastruoasă în cazul în care ar apărea o greșeală pentru CFR. Vor apărea articole care ar fi greu de controlat", a continuat acesta.

ADVERTISING

400.000 de euro este clauza de reziliere a contractului lui Dan Petrescu cu CFR Cluj.

Federația Română de Fotbal așteaptă un răspuns oficial din Gruia până pe 20 decembrie.

Varianta de rezervă pentru postul de selecționer al României pare a fi Adrian Mutu.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇