Reacția oficială a LPF după acuzele aduse de Dan Petrescu în Liga 1

Reacția oficială a LPF după acuzele aduse de Dan Petrescu în Liga 1

Dan Petrescu, antrenorul campioanei CFR Cluj, a lansat câteva acuze dure la ultima conferință de presă, solicitând ca lista jucătorilor pentru campionat a cluburilor din Liga 1 să fie mărită.

Sâmbătă, la conferința de presă dinaintea partidei cu FC Argeș din Liga 1, Dan Petrescu a răbufnit și s-a plâns că nu poate pune pe lista oficială de joc toți jucătorii aflați sub contract cu CFR Cluj pe lista A, pentru campionat, care are un număr limitat de 25 de locuri:

„Nu cerem un avantaj, cerem ca toate echipele să aibă în lot câți jucători vor. Noi îi plătim pe Tahiri, Hoban, Butean, dar doar îi antrenez, deși la meci nu-i pot folosi! Incredibil! Lăsăți-mă să-i folosesc”, a declarat nervos Petrescu.

ADVERTISING

Dan Petrescu a răbufnit la adresa conducătorilor fotbalului românesc: "Nu e normal așa ceva!"

A venit și răspunsul pentru această tiradă, răspuns adus de Justin Ștefan, secretarul general al LPF. Oficialul crede că despre acest subiect s-a tot discutat, însă o astfel de modificare nu poate avea loc în plin sezon, pentru a nu schimba regulile jocului în plină competiție: „Au mai fost niște discuții legate de subiectul acesta. Au fost făcute demersuri și către Federație, dar s-a stabilit că e greu să schimbi astfel de reguli în timpul campionatului și e normal să se schimbe între două campionate naționale. Știm poziția celor de la CFR și o analizăm în continuare, dar cred că e greu de schimbat această regulă în timpul campionatului.

E de luat în calcul această modificare oricând. Trebuie cântărite și argumentele lor. E normal ca fiecare să aibă nemulțumirile sale, pentru că încearcă să-și fructifice interesele cât mai bine”, a spus Justin Ștefan, conform cotidianului Fanatik.

ADVERTISING

CFR e lideră în Liga 1 detașat, cu 8 puncte avans față de cei de la FCSB.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!