Dan Petrescu a răbufnit la adresa conducătorilor fotbalului românesc: "Nu e normal așa ceva!"

Dan Petrescu a răbufnit la adresa conducătorilor fotbalului românesc: "Nu e normal așa ceva!"

Dan Petrescu este revoltat de modul în care CFR Cluj este programată în Liga 1.

„Bursucul” afirmă că gruparea sa este singura din Liga 1 care joacă din trei în trei zile.

"Suntem singura echipă din România care joacă la trei zile. N-am înțeles motivul! Realitatea e asta pe care o spun eu. Singura echipă care joacă la două zile și jumătate este CFR Cluj. Asta n-am înțeles-o și n-o s-o înțeleg", a tunat Dan Petrescu la conferința de presă de dinaintea meciului cu FC Argeș.

"Sunt foarte îngrijorat pentru că nu e normal, mai ales că avem si mulți jucători importanți care nu pot juca. Dacă aveam tot lotul la dispoziție poate aveam să schimbăm, dar nici așa nu era corect, pentru că trebuie să ai patru zile libere", a completat tehnicianul campioanei.

ADVERTISING

Totodată, Dan Petrescu le reproșează oficialilor FRF că nu-i permit să folosească toți jucători din lot, în contextul în care ne aflăm în pandemie.

"Noi avem jucători, dar nu putem să-i folosim. Mi se pare incredibil că avem pandemie, dar nu suntem lăsați să folosim toți jucătorii. Dacă e pandemie, lăsaţi-ne să avem câţi jucători vrem în lot şi să îi folosim când vrem. Noi cred că nu știm în România că suntem în pandemie. Eu zic adevărul, zic de VAR de doi-trei ani, sunt singurul care a țipat. Acum toată lumea țipă. Cu schimbările la fel, cu cinci schimbări… Nu înțeleg de ce nu se fac aceste lucruri", a conchis acesta.

CFR Cluj - FC Argeș | Petrescu: “E important să scoatem maxim din acest meci!”

Meciul dintre CFR Cluj și FC Argeș, din etapa a 21-a a Ligii 1, se va juca mâine, de la ora 16:00.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇