Prime uriașe pentru jucătorii lui Manchester City după triumful din Champions League

Prime uriașe pentru jucătorii lui Manchester City după triumful din Champions League

Manchester City s-a impus în finala Ligii Campionilor cu Inter, scor 1-0 sâmbătă seara la Istanbul, iar sezonul s-a încheiat așadar minunat pentru cetățeni, care au bifat și campionatul în Anglia, dar și FA Cup.

După aceste imense performanțe, elevii lui Pep Guardiola vor fi răsplătiți regește de șeicul Mansour bin Zayed Al Nahyan, patronul formației în alb și bleu.

Jucătorii de top din lotul lui City, cum ar fi De Bruyne, Halaand, Gundogan, Stones, Silva, Ederson, dar și alții, vor încasa câte 1 milion de lire sterline pentru Liga Campionilor, 750.000 de lire pentru Premier League și 300.000 de lire pentru Cupa Angliei. Un total de 2 milioane de lire. Bonusurile se vor acorda progresiv, astfel încât ele vor scădea pentru jucătorii mai tineri, precum și pentru cei care au petrecut mai puține minute în acest sezon pe teren, după cum scrie The Times.

ADVERTISING

Mijlocașul spaniol Rodri a marcat unicul gol al finalei din Turcia, în minutul 68, cu un șut superb de la marginea careului, fără speranțe pentru Onana.

TOP 10 CHAMPIONS LEAGUE GOALS! Man City's best goals featuring Toure, Aguero, Haaland and more!

Este primul triumf pentru City în istoria acestei competiții, iar orașul Manchester devine doar al doilea oraș european cu două echipe câștigătoare de UCL, după Milano.

D.A.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!